Neler Yeni

Yardım HP Victus 16 Ryzen vs İntel, kararsız kaldım?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Şuan iftira attın. Hangi sivil israil vatandaşları katledildi? idf amerika vatandaşı bile katletti acımadan üzerine dozer sürerek mi ne.
Bence bu konunun yeri burası değil. Uzatmaya gerek yok internet diye bir şey var araştırıp bulabilirsin.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Bence bu konunun yeri burası değil. Uzatmaya gerek yok internet diye bir şey var araştırıp bulabilirsin.
Uzatan benden çok karşı taraf. Gelip rusyaya neden boykot yapıp yapmadığımı soran o. Ha, tamam ben de ona Filistinlilerin yerinde kendisi olsaydı ve kendisi gibi umursamaz davransaydı diğer kişiler ne düşünürdün gibi bir şeyler dedim.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Uzatan benden çok karşı taraf. Gelip rusyaya neden boykot yapıp yapmadığımı soran o. Ha, tamam ben de ona Filistinlilerin yerinde kendisi olsaydı ve kendisi gibi umursamaz davransaydı diğer kişiler ne düşünürdün gibi bir şeyler dedim.
Tamam daha fazla uzatmanın anlamı yok oldu bitti. Gereksiz yere ceza yiyeceksiniz.

xTURANN

80+ Silver
Şu eleman boykot muhabbetine çok takılıyor, siz de bunu takmayın.
Boykot var, su almayın, boykot var kahve içmeyin. 1 Kahve ile hiçbir şey olmaz. Ne kadar boykot yaparsan yap, onlar tek bir marka değil.

Konu sahibi, victus 16'larda 2. m2 slotu Bazı Serilerde geliyor. İşlemci ile değil. Yanlış hatırlamıyorsam G ile başlayan kodlu serilerde var. Fakat Intel işlemcili victusların soğutması, amd kadar iyi değil. Bu durumda AMD - 4060. S0023NT Kullanıyorum, çok memnunum.

Top Bottom