Neler Yeni

HP Victus 16 S-0044NT laptopta oyun oynarken ekran gidip geliyor

sulas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ulas
Merhaba, HP Victus 16 s-0044NT laptopum var. 3 gün önce CS 2'ye girdikten sonra oyundayken ekranım gidip gelmeye başladı. Normal kullanımda böyle şey olmuyor. Daha önce böyle bir şey olmuyordu, HP'nin donanım testlerini de yaptım, bir sıkıntı bulamadı. Format da attım yine çözüm olmadı, lütfen yardımcı olur musunuz? Laptopun ısınma sorunu da yok, değerleri iyi çıkıyor. Fotoğrafları da attım, birkaç kez gidip geliyor. Sonra oyunda kaldığı yerde devam ediyor(tam kapanmıyor yani). 1 yıl daha garantisi var.
NVIDIA RTX 4060.
AMD Ryzen 7 7840HS.
32 GB RAM.
1 TB SSD

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Kaan
Anakartınızda ekranın açık ya da kapalı olduğunu anlayan sensör var, bu sensör heatsink e çok yakın olduğu için zamanla bozuluyor. Aynı sorun Omen de de mevcut mahkemeye taşıdık bekliyoruz, bu esnada HP servisi sorunu sensörü iptal ederek çözüyor. Sizin sorununuz da buysa geçmiş olsun.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,177
İsim
Emre Zengin
Anakartınızda ekranın açık ya da kapalı olduğunu anlayan sensör var, bu sensör heatsink e çok yakın olduğu için zamanla bozuluyor. Aynı sorun Omen de de mevcut mahkemeye taşıdık bekliyoruz, bu esnada HP servisi sorunu sensörü iptal ederek çözüyor. Sizin sorununuz da buysa geçmiş olsun.
Benden sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşündüm ama müdahele edip garantiyi sıkıntıya sokmak istemedim. Mahkeme sonucunu bildirirsen sevinirim hocam.

Top Bottom