Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16-S0015NT 512 GB SSD RTX4060 16.1" Dos FHD Laptop 36.919TL

Fiyatı da hesaba katılırsa benim gözümde en büyük eksisi 1 adet m.2 soketi olması. Ya onu 1-2tb yapmak lazım ya da harici SSD'lerinizi hazırlayın arkadaşlar.

Son düzenleme:
Ekran kartı 120w olarak gösteriyor HB'de. Eğer doğruysa alınır bu cihaz.

Laptopta Acer'den şaşmamak lazım. Masaüstü gibi değil parça ve plastik kaliteside çok önemli. HP bu işi beceremiyor bence.

Sensör sorunu sokersin iptal ediyorsun sorun çözülür.
O iş öyle olmuyormuş hocam. Eğer Sensörü direk sökersen cihaz belli bir wattın üzerine çıkmıyor ve sıcaklıklar saçmalıyor. Cihaztv de bununla alakalı video bulunmakta.

Gayet iyi fiyat. Adam akıllı termal ped ile bakımını yapıp limit koyarsanız sensör sorununun da önüne geçmiş olursunuz. Bu fiyata dikkate alınacak bir sorun değil.

Şu fiyatlarda bile n11 3 taksitten fazla yapmıyor. İnanılmaz. Getir Finans kartlarını aldırdılar zamanında o bile artık 3 taksit. Şu taksit muhabbetini genel olarak arttırsalar sürümden çok kazanır herkes diye düşünüyorum.

Güncelde kullandığım bir cihaz. 1 adet M.2 slotu olması. Panel olarak 20ms olup, 250nit parlaklığa sahip (şuanlık bana düşük kalıyor). Renk doğruluk oranı fena değil ama iyi de denmez. Onun haricinde işlemciye sınırlama koymanız gerek bana göre. En basit webde gezinmede bile 80-90 derecelere çıkıyordu. Bunların dışında cihaz genel olarak çoğu oyunda yüksek - ultra ayarlarda 60-200FPS veriyor, sıcaklık olarakta Max 60-70 derece arasında gidip geliyor. Bana göre alınabilecek cihaz ama bu fiyata AsusTuf veya Acer Nitro 16 vs bulunursa almak daha mantıklı.

Geri