Neler Yeni

HP Victus 16-S1003NT alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kubilay Cansu

Şahsi önerimdir 2 cihazı da gördüm acer farklı bi seviyedir
bilemedim hocam ram ve ssd olarak benim istediğim gibi ancak ekran kartının 4070 olmasını tercih ediyorum ve bildiğim kadarıyla 7840hs, 8845hs den daha iyi. Almayı düşündüğüm modele ssd ve gerekirse ram takviyesi yapıp alacağım sanırım.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
bilemedim hocam ram ve ssd olarak benim istediğim gibi ancak ekran kartının 4070 olmasını tercih ediyorum ve bildiğim kadarıyla 7840hs, 8845hs den daha iyi. Almayı düşündüğüm modele ssd ve gerekirse ram takviyesi yapıp alacağım sanırım.
7840hs ile 8845hs aynı işlemci sadece ismi farklı
Onun dışında tercih sizin hocam

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mahir Cengiz
V serisi mi? Nerede kanka?
Linki açmadım uzaktan v16 sandım benim hatam. Ama attığınız cihaz yine alınmaz 2 3k fazlasına 4070 li versiyonu var o daha doğru tercih olacaktır.
yardımlarınız için çok teşekkürler hocam bir tek beni düşündüren konu 5000 serisi ekran kartları tanıdıldığı zaman bu laptopların fiyatında düşme olur mu acaba ya da bu süreç içinde daha da fiyatı artar mı
5000 serisi ekran kartlarının mobil tarafına gelmesi temmuz ağustos'u bulur hocam o zamana kadar laptop fiyatları alır başını gider alacaksanız acilse hiç beklemenize gerek yok. Eylül ayından bu yana aynı cihaz üstüne en az 10k koyarak devam ediyor fiyatlar düşmez aksine katlanarak devam eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7840hs 8845hs'nin güç verimliliği yönünden daha başarılı olanı onun dışında yapay zeka eklemeleri vs. gibi küçük detaylar dışında fark yok aynı fiyatlardaysa mümkünse 8845hs almak daha mantıklı ama daha fazla verip almaya gerek yok ikiside temelde aynı performansı sunuyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom