Neler Yeni

HP victus 16 Stok sorunu

Efe Bilal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Bilal
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar geçen aylarda HP Victus laptopum bozuldu ve iade etmek zorunda kaldım haftaya yenisini alacağım ama son bir aydır neredeyse hiçbir yerde stok yok sadece birkaç model var müşteri hizmetlerini aradım ve bilgi veremeyeceklerini söylediler eğer yanlış anlamadıysam birkaç model satıştan kaldırılmış Türkiye için bu doğru mu ve stokta var mı

Modeli:: HP victus 16 (7z5z3ea)

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
EnsarTelli
hocam model numarasını bulamadım ayrıntılı bilgilerini verebilirmisin ?

Efe Bilal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam model numarasını bulamadım ayrıntılı bilgilerini verebilirmisin ?
Rtx 4060
Ryzen 7 7840hs
1 Tb SSD
16gb ram

Farex

80+ Silver
Kardeşim dua et stok yokmuş sen büyük bir sıkıntının eşiğindne döndün. Victus alınmaz kesinlikle uzak dur o cihazdan.

Ps4cü35

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar geçen aylarda HP Victus laptopum bozuldu ve iade etmek zorunda kaldım haftaya yenisini alacağım ama son bir aydır neredeyse hiçbir yerde stok yok sadece birkaç model var müşteri hizmetlerini aradım ve bilgi veremeyeceklerini söylediler eğer yanlış anlamadıysam birkaç model satıştan kaldırılmış Türkiye için bu doğru mu ve stokta var mı

Bozulan laptoptan niye gidiyon bitane daha almaya çalışıyon ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac

iade istemeyip değişimini isteyebilirdin neden öyle yaptın :D

Efe Bilal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iade istemeyip değişimini isteyebilirdin neden öyle yaptın :D
Stok yoktu aynı veya benzer modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bozulan laptoptan niye gidiyon bitane daha almaya çalışıyon ki
Çünkü trendyol'dan aldım biliyorsunuz bu teknolojik ürünler online'da daha riskli risk alıp satın aldım şansıma ekran kartı bozuk denk geldi ortalama 10 gün kullanabildim ama ona rağmen performans konusunda çok memnun kaldım ve bugün vatan teknosa'ya sordum orada da stok yok sebebi de az üretiliyor ve aniden bitiyor yani talep çok

Ps4cü35

80+ Bronze

Çünkü trendyol'dan aldım biliyorsunuz bu teknolojik ürünler online'da daha riskli risk alıp satın aldım şansıma ekran kartı bozuk denk geldi ortalama 10 gün kullanabildim ama ona rağmen performans konusunda çok memnun kaldım ve bugün vatan teknosa'ya sordum orada da stok yok sebebi de az üretiliyor ve aniden bitiyor yani talep çok
Ozaman en en mantıklısı elden gidip almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac

hocam benzer modelde üst model veriyorlar ben 3 günlük s22 cihazım kamera bozuk diye yolladım s22 ve s23 stokta yoktu diye S24 yolladılar kargoda pazartesi ya da salı gelicek yani istiyebiliyosun senin en doğal hakkın bu mesela 4060 lıysa 4070 talep edebiliyosun

Ozaman en en mantıklısı elden gidip almak
sonuç olarak hepsi kapalı kutu ve hepsi bir kargoyla o mağazaya ulaşıyor pek farkı yok yani çıkanda çıkıyor ben elden almıştım telefonumuda sorun çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,135
Üyeler
161,664
Son üye
tatke
Top Bottom