Aferim hp almışsın. Saygı çerçevesinde ol yerin senin bal bilgisayar bilgini. Hippi diyerek kendini bir halt sanma akıllı ol. Biz f/p olanı önermeye çalisiyoruz buradasen kimi yiyon hippi ikile burdan sana burda kemik yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
acer fanboyu olsam acer alırdım ama hp aldım test için.
Tamam sus.Ahaha kudurmaya başlamış.
başından beri öyle tepik vurmuş gibi.Ahaha kudurmaya başlamış.
Teşekkürler öğrendiğini bilmek mutlu etti.beklenir bundan laptopda 4060 Ti olmadığını bile bilmiyorum masaüstü sistem ile dizüstü bir değil haberin olsun.
tabi tabi F/P bile bir habersin tamam sus bir şey de bilmiyorsun ben sana laf sokarken bile bir bilgi veriyorum senin tek dediğin şey "tamam sus"Aferim hp almışsın. Saygı çerçevesinde ol yerin senin bal bilgisayar bilgini. Hippi diyerek kendini bir halt sanma akıllı ol. Biz f/p olanı önermeye çalisiyoruz burada
Tamam sus.
Para için yapmıyorsan banane ama it deme senide o hpnide yerim bak akıllı ol adam yerine koyuyoruz sövmüyoruz burada suriyeli misin çingene misin nesinben para için yapmıyorum 2 ay para almadım ben insanlar için yapıyorum senin gibi para iti değilim ben.
Tamam sus. F/Pyi bilmen mutlu etti.tabi tabi F/P bile bir habersin tamam sus bir şey de bilmiyorsun ben sana laf sokarken bile bir bilgi veriyorum senin tek dediğin şey "tamam sus"
ben sana öğrettim sen kimsin söylemesem hayla laptopda 4060 Ti olduğunu sanacaktın.Teşekkürler öğrendiğini bilmek mutlu etti.
afern dediğimi yapmaya devam et bir bilginde yok.Para için yapmıyorsan banane ama it deme senide o hpnide yerim bak akıllı ol adam yerine koyuyoruz sövmüyoruz burada suriyeli misin çingene misin nesin
Tamam sus. F/Pyi bilmen mutlu etti.
1.Kim beni nazikçe uyardı suriyeli keko gibi abanıyorsunuz.ben sana öğrettim sen kimsin söylemesem hayla laptopda 4060 Ti olduğunu sanacaktın.
afern dediğimi yapmaya devam et bir bilginde yok.
it derim çünkü öylesin sokak iti gibi davranıyosun ona buna çatıyorsun seni nazikce uyaran adama bile neler saydın it.
ya sen kime çocuk diyorsun hippi ben kimseye hakaret etmem normalde ama senin gibi hippiler hak ediyor @PoeNk seni nazikce uyardı onada tamam sus dedin it.1.Kim beni nazikçe uyardı suriyeli keko gibi abanıyorsunuz.
2.øyle sokakta it dede birine nasl yiyorlar seni tabi klavye başında arap arap hareketler yapmak kolay yine seni alttan alıyorum akıllı ol çocuk
Şu anda o fiyata 4070lisi var. İndirimde vatanda.bu kadar yüzsüz olmayı nasıl başarabiliyor insanlar ben bunun yerinde olsaydım yazmazdım çünkü battıkça batıyor.
@semihkntr https://www.akakce.com/laptop-noteb...x4060-16-wuxga-notebook-fiyati,236941319.html hocam önerim bu cihaz bu fiyata en iyisi denebilir.
Ya bak suriyeli o adam bir anda senin gazına abanınca tamam sus dedim yine bu senin küçük anlama yeteneğine geliyor. O iti yüz yüze söylesen acer laptopun klavyesin bir yerlerine takardım ama senin kibi suriyeli olmayayim yine büyüklük bende kalsın eğer cevap yazarsan uzun cevap yazmayacağım istediğin kadar kudurrr benim senin gibi suriyelilerden daha önemli işim varya sen kime çocuk diyorsun hippi ben kimseye hakaret etmem normalde ama senin gibi hippiler hak ediyor @PoeNk seni nazikce uyardı onada tamam sus dedin it.