Ağır olmasının sebebi bakır bloklar.Ben de aldım aceri çok ağır
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir sey diyim mi eğer bahsettiğin 43k lik acersa alternatifsiz gerçek anlamda
Ağır olmasının sebebi bakır bloklar.Ben de aldım aceri çok ağır
bir sey diyim mi eğer bahsettiğin 43k lik acersa alternatifsiz gerçek anlamda
valla bilmiyom magazada elime aldım bune dedim dana gibiAğır olmasının sebebi bakır bloklar.
Çıkartabilirsen çıkar hocam. Kimin shitpostluk yorumlar yaptığı bellimSenin daha ulan bu rtx ne ki dediğin yaşta Yazın Bilgisayar tamircisi ve satıcısı olan akrabamın yerinde canım sıkılınca gider pclere bakar donanım öğrenirdim. Senin gibi googledan bakan türeme değilim. Sus artık.
KArdeşim örnek vermek tanımını farkediyor
Tamam sus. Yoksa tam shitpostluk yorumlar çıkacak
Evet hocam gaming laptop havası var. Victus sanki iş laptopu gibi.valla bilmiyom magazada elime aldım bune dedim dana gibi
Aferim adam olacan ha. Birde laptop kasasının malzemesinin ısınmadaki önemini öğrensen adam yerine koyulursun.sen pc de devre elemanlarını bilmez iken ben GF8400GS yi tamir ediyordum hippi hayla elimde kart çalışıyor.
bizim cihazda samsung ssd mi varNitro 16 nın için böyle loq un içi böyle farka bak kaç tane bakır boru var nitro 16 dada
Tamam susacak mısın artık?Çıkartabilirsen çıkar hocam. Kimin shitpostluk yorumlar yaptığı bellim
ben adamımda sen olamamışsın belli küçük beyinli seni sen git bak bakalım anakart kalitesi göre performans farklarına ısınmaya sonra gel konuş minik hippi.Aferim adam olacan ha. Birde laptop kasasının malzemesinin ısınmadaki önemini öğrensen adam yerine koyulursun.
hocam şunu bir raporlada ban yesin trollden bir şey bildiğide yok.Çıkartabilirsen çıkar hocam. Kimin shitpostluk yorumlar yaptığı bellim
Evet hocam gaming laptop havası var. Victus sanki iş laptopu gibi.
Lan anlamiyonmu dingil, bu fiyatta malzeme kalitesi iyi olan yok. Bi rog var omen var onlar premium cihazlar zaten.Aferim adam olacan ha. Birde laptop kasasının malzemesinin ısınmadaki önemini öğrensen adam yerine koyulursun.
trol hocam çözdüm trol bu dalkavuk raporla gitsin.Lan anlamiyonmu dingil, bu fiyatta malzeme kalitesi iyi olan yok. Bu rog var iken var onlar premium cihazlar zaten.
Cevap vermediği yerde . Tam 5 yaşında velet beynine sahip.Tamam susacak mısın artık?
Anlamaz hocam. fanboya anlatamazsinNitro 16 nın için böyle loq un içi böyle farka bak kaç tane bakır boru var nitro 16 da.