Neler Yeni

Çözüldü✓ HP VİCTUS ALINIR MI???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Valla trolsün anlama sorunlarını ss alsam senelik shitpost olur. 3-5 laptop önermeyle bilgili olunmuyor. Acerde victusta aynı halt ne kadar kudurursan kudur lenovoya paran yetmiyorsa acer alırsın ve 2-2,5sene sonra dibi görürsün. Kudur😀
Bişey demek istemiştim ama nitro 16 nasıl victus ile denk? Loq bile nitrodan kötü gerek ekran gerek soğutma gerek adaptör gücü. Victusun en yakın rakibi loq oyunlar ve soğutma konusunda. Renderda victusdan kötüsü yok o ayrı ama oyunlarda en yakın rakibi loqdur nitroya yaklaşmaz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bişey demek istemiştim ama nitro 16 nasıl victus ile denk? Loq bile nitrodan kötü gerek ekran gerek soğutma gerek adaptör gücü. Victusun en yakın rakibi loq oyunlar ve soğutma konusunda. Renderda victusdan kötüsü yok o ayrı ama oyunlarda en yakın rakibi loqdur nitroya yaklaşmaz.
Nitro 5 olsa eyvallah rakipler ama bahsettiğimiz cihaz Nitro 16.

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Nitro 5 olsa eyvallah rakipler ama bahsettiğimiz cihaz Nitro 16.
Konuyu saptırmadada 10puan alarak uğurluyoruz. Nitro16da iyi bir cihaz değil ama ben acer konusunda yorum yapmışım oku bakayim hangi yorumunda nitro 16kötü victus iyi demişim(bu nitto16 iyi demek değil sadece acerin ortalama, genelin yinede kötü pcsi) Acer genel olarak kötü bir marka baştan savma malzemeyle yapıyor. Tabi siz her şeyi ekran kartı işlemci depolama ve ısınma olarak ele alınca 2,5senede *lecek bilgisayarı önerip kendine nvidia ceo editi canlandırmaktan zevk alıyorsun. Bir eline lenovo diğerine acer al(buna nitro 16dahil) hissiyatı öğren sonra gel yaz buraya. Tabi sen şu şekil: acerin malzemeden anlamam ama oha bakır tel sıvı soğutma ve rtx4070 varmış hemde ucuz ohaa😱😱😱😱 . Olduğun için bir şey açıklayamam victusta acerde lenovoda kullandım en iyisi lenovoydu victusla acer pek bir fark hissettirmedi.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Konuyu saptırmadada 10puan alarak uğurluyoruz. Nitro16da iyi bir cihaz değil ama ben acer konusunda yorum yapmışım oku bakayim hangi yorumunda nitro 16kötü victus iyi demişim(bu nitto16 iyi demek değil sadece acerin ortalama, genelin yinede kötü pcsi) Acer genel olarak kötü bir marka baştan savma malzemeyle yapıyor. Tabi siz her şeyi ekran kartı işlemci depolama ve ısınma olarak ele alınca 2,5senede *lecek bilgisayarı önerip kendine nvidia ceo editi canlandırmaktan zevk alıyorsun. Bir eline lenovo diğerine acer al(buna nitro 16dahil) hissiyatı öğren sonra gel yaz buraya. Tabi sen şu şekil: acerin malzemeden anlamam ama oha bakır tel sıvı soğutma ve rtx4070 varmış hemde ucuz ohaa😱😱😱😱 . Olduğun için bir şey açıklayamam victusta acerde lenovoda kullandım en iyisi lenovoydu victusla acer pek bir fark hissettirmedi.
kasa dandik olursa ısınma zaten olur anakart kaliteside var senin gibi embesiller bir şeyden anlamadığı için anca konuşur bak bakalım elemanlarına neler neler kullanılmış sen bir nitro 16 kullanda gel adamlar sıvı metal bile kullanmış ekran konusundada 400 nit lik bir ekrana sahip CoilWhine ile kafa yemez loq larıda tertemiz sanma VRAM ler 102 derece olunca yazarsın buraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

komiksin hemde çok victus fanboyuna sorsam nitro 16 der sen nitro 16 ya kötü diyorsun canavar gibi EDP sınırıda yok.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Farkettiyseniz burda acerin victusdan daha iyi olma sebebini söylüyoruz. Kağıt üstünde ikisidr aynı fakat limitler vs nitro önde. Buda kağıt üstünde bakmıyoruz demektir. Lenovo loq acerdan iyi olamaz. Loq malzeme kalitesi sogutma blokları, ekran paneli ve limitler konusunda geriye düşüyor bu bu kadar basit.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bir şey de bilmiyorsun sadece konuşuyorsun detay yok özellik yok lenovo kaliteli tek dediğin şey bu lenovonunda kötü yanlarını bilirim haberin olsun seni daha fazla hırpalamayim istersen rezil olduğun kadar oldun.

Farkettiyseniz burda acerin victusdan daha iyi olma sebebini söylüyoruz. Kağıt üstünde ikisidr aynı fakat limitler vs nitro önde. Buda kağıt üstünde bakmıyoruz demektir. Lenovo loq acerdan iyi olamaz. Loq malzeme kalitesi sogutma blokları, ekran paneli ve limitler konusunda geriye düşüyor bu bu kadar basit.
nitro 16 nın soğutma blokları özel sıvı metal için yoksa sızıntı yapar.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
bir şey de bilmiyorsun sadece konuşuyorsun detay yok özellik yok lenovo kaliteli tek dediğin şey bu lenovonunda kötü yanlarını bilirim haberin olsun seni daha fazla hırpalamayim istersen rezil olduğun kadar oldun.
Hocam ben son kez yazdım artık anladı anlamadı umurumda değil.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak

nitro 16 nın soğutma blokları özel sıvı metal için yoksa sızıntı yapar.
Bunu bilmiyordum hocam.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
İyi düşünmüşler o zaman bakır bloğu

istesede istemesede olmak zorunda yoksa sıvı metal kaçar bilgisayar tamamen cortlar.
Düzgün uygulanırsa sıkıntı çıkarmaz ama daha garanti

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
İyi düşünmüşler o zaman bakır bloğu

Düzgün uygulanırsa sıkıntı çıkarmaz ama daha garanti
hocam masaüstü gibi olmuyor ordan oraya ordan oraya sızıntı yapabilir diye normal soğutu bloğu yüksek ihtimal sızıntı yapar ama nitro 16 da bir şey ler yapıyorlardı ama tam hatırlamıyorum sadece özel yalıtımlı olduğunu biliyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom