Neler Yeni

Çözüldü✓ HP VİCTUS ALINIR MI???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
bir şey de bilmiyorsun sadece konuşuyorsun detay yok özellik yok lenovo kaliteli tek dediğin şey bu lenovonunda kötü yanlarını bilirim haberin olsun seni daha fazla hırpalamayim istersen rezil olduğun kadar oldun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nitro 16 nın soğutma blokları özel sıvı metal için yoksa sızıntı yapar.
Tamam sus artık. Malzeme kalitesi kavramını görünce anlarsın

Hocam ben son kez yazdım artık anladı anlamadı umurumda değil.
Ben aceri övmedim malzeme kalitesine bakmadan oha rtx4070 demenize laf ettim.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak

Loqun malzeme kalitesi cokmu iyi? Bu fiyat bandında malzeme kalitesi iyi olan laptop bulamazsın bulursanda 4060 alacağına 3050 alirsin

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Loqun malzeme kalitesi cokmu iyi? Bu fiyat bandında malzeme kalitesi iyi olan laptop bulamazsın bulursanda 4060 alacağına 3050 alirsin
Acerden iyi. Bir eline acer diğerine lenovo al. Eğer acer daha kaliteli diyen birini bulursan hastaneye götür sorun olabilir.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

malzeme kalitesi kasada değil anakartda olur kardeşim benim kasa diye tabir ettiğim şey anakartdır kasa plastik metal ne olursa olsun biz clevo ya kasa diyoruz değilmi ? ama clevo anakartdır aslında mesela monster clevo ile çalışıyor ama onun dışında COMPAL,MSI,PEGATRON ile çalışıyor compal ve pegatron un clevo ile fazla farkı yok yani şunu diyorum kasa dediğimiz şey anakart ile dış malzemeyi üreten firma sadece dış malzeme değil anlayabiliryormusun beni?

kasa kasa kasa kasa tek bildiğin şey bu onunda ne olduğunu bile bilmiyorsun delirecem bilmiyor konuşuyor ya anakart kalitesi çok önemlidir donanımın gücünü belirleyen bile anakarttır.

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
malzeme kalitesi kasada değil anakartda olur kardeşim benim kasa diye tabir ettiğim şey anakartdır kasa plastik metal ne olursa olsun biz clevo ya kasa diyoruz değilmi ? ama clevo anakartdır aslında mesela monster clevo ile çalışıyor ama onun dışında COMPAL,MSI,PEGATRON ile çalışıyor compal ve pegatron un clevo ile fazla farkı yok yani şunu diyorum kasa dediğimiz şey anakart ile dış malzemeyi üreten firma sadece dış malzeme değil anlayabiliryormusun beni?
Tamam sus yeter valla toxic damarım patlayacak senin yüzünden. Bunları senelrdir biliyorum bilimsel terim anlatır gibi anlayabiliyormusun yazmana gerek yok.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
elleyip napacan lan bilgisayara delirecem içindekine bak içindekine ellersinde içindeki anakartta çin malı devreler olmasın dikkat et.

Tamam sus yeter valla toxic damarım patlayacak senin yüzünden. Bunları senelrdir biliyorum bilimsel terim anlatır gibi anlayabiliyormusun yazmana gerek yok.
kardeşim git şurdan kaç yaşındasın bilmiyorum ama beyin yaşın çok küçük onu biliyorum hiç bir şey bildiğinde yok tek bildiğin şey kasaya ellemek başkada bir şey bildiğin yok bilseydin şuan sana bunu anlatmazdım bilmediğin apaçık belli.

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Aldım hocam, victustan dahi farkı yok.
Amcamın acer,lenovo,victus,msı satan bilgisayarcsı var hepsini kullandım şu net ki lenovo varken acer alan adam %90 oha lenovoda 4060 acerde 4060ti var net acer aga demiştirde almıştır.

serwintes

80+ Gold
Aldım hocam, victustan dahi farkı yok.
Ben de aldım aceri çok ağır

Amcamın acer,lenovo,victus,msı satan bilgisayarcsı var hepsini kullandım şu net ki lenovo varken acer alan adam %90 oha lenovoda 4060 acerde 4060ti var net acer aga demiştirde almıştır.
bir sey diyim mi eğer bahsettiğin 43k lik acersa alternatifsiz gerçek anlamda

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Len anlamiyonmu, bide toxiclik damarim patlyucak diyor hey Allahım. Kasa ha plastik ha metal ha titanyum ha karbonfiber ne farkeder? Yere dusurmeyecen bunu? Ha onun için alıyorsan hepsi kırılır. Önemli olan bakır blok, anakart kalitesi, paneli, biosu .

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
deliricem tınlatıcam beynim zil çalıyor daha laptopda Ti olmadığını bilmiyor.

Len anlamiyonmu, bide toxiclik damarim patlyucak diyor hey Allahım. Kasa ha plastik ha metal ha titanyum ha karbonfiber ne farkeder? Yere dusurmeyecen bunu? Ha onun için alıyorsan hepsi kırılır. Önemli olan bakır blok, anakart kalitesi, paneli, biosu .
HOCAM HERİF LAPTOPDA 4060 Tİ VAR DİYOR.

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
elleyip napacan lan bilgisayara delirecem içindekine bak içindekine ellersinde içindeki anakartta çin malı devreler olmasın dikkat et.

kardeşim git şurdan kaç yaşındasın bilmiyorum ama beyin yaşın çok küçük onu biliyorum hiç bir şey bildiğinde yok tek bildiğin şey kasaya ellemek başkada bir şey bildiğin yok bilseydin şuan sana bunu anlatmazdım bilmediğin apaçık belli.
Senin daha ulan bu rtx ne ki dediğin yaşta Yazın Bilgisayar tamircisi ve satıcısı olan akrabamın yerinde canım sıkılınca gider pclere bakar donanım öğrenirdim. Senin gibi googledan bakan türeme değilim. Sus artık.

deliricem tınlatıcam beynim zil çalıyor daha laptopda Ti olmadığını bilmiyor.

HOCAM HERİF LAPTOPDA 4060 Tİ VAR DİYOR.
KArdeşim örnek vermek tanımını farkediyor

Tamam sus. Yoksa tam shitpostluk yorumlar çıkacak

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Senin daha ulan bu rtx ne ki dediğin yaşta Yazın Bilgisayar tamircisi ve satıcısı olan akrabamın yerinde canım sıkılınca gider pclere bakar donanım öğrenirdim. Senin gibi googledan bakan türeme değilim. Sus artık.
sen pc de devre elemanlarını bilmez iken ben GF8400GS yi tamir ediyordum hippi hayla elimde kart çalışıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom