Detaylı bilgi için teşekkür ederim. Acer Nitro V 15 NH.QNCEY.001 hakkında ne düşünüyorsun ?Bir çeşidi ben de var HP Vİctus 15 / i5 13500h ve 4050 mevcut.
Aldığımdan yarı pişmanım yarı değilim gibi
Sorunlar: Isınma, Normalin Altı FPS bu iki sorun başlıca çok önemli.
Bios menüsünde her şey kısıtlı en basitinden advance menüsü gibi önemli ram mhz değiştirebileceğimiz menuler yok.
NOT : Şuan kullanıyorum fps düşme olayı çok ısınmasından dolayı diye tecrübe edindim eğer alıcaksan sağlam bir soğutucu alman lazım.
Ben almadım fakat her oyunu genel olarak oynayabiliyorum.
Almalı mısın konuna gelicek olursak almasan daha iyi derim.
Fiyat aralığımın üzerinde kalıyorlar maalesef. Acer Nitro V 15 NH.QNCEY.001 hakkında düşüncen nedir ?1.5 senedir başka bir modelini kullanıyorum. İlk zamanlar çok sorun yoktu ancak ilk termal bakımdan sonra ısınma sorunları yaşadım. Bunun haricinde çok bir şikayetim yoktu açıkçası.
Eğer AMD işlemcili NVIDIA ekran kartlı Victus 16 modellerini tercih edeceksen öneririm. Soğutma tarafında da yeterliler.
nitro V15 den uzak dur aga sıcak havayı ekrana veriyor ekran sararıyor acer alacaksan nitro 5 ya da nitro v 16Fiyat aralığımın üzerinde kalıyor. Acer Nitro V 15 NH.QNCEY.001 nasıl ?
2. TAVSİYEM SAKIN 15 ALMA.Hp Victus 15-FB2028NT sizce nasıl alınır mı ?
Öneri de alabilirim bu fiyat bandında.
Kral bunu gördükten sonra alasım da kaçtı zaten ajlfaslkvjasf2. TAVSİYEM SAKIN 15 ALMA.
AZ ÖNCE OYUN 100 DERECE GÖRDÜM.
HERHANGİ BİR OYUNDA BİLE KENDİNİ KAPATIYOR PC MACUNU VS YENİ DEĞİŞTİM.
SS BIRAKIYORUM. OYUN SLİME RANCHER 2 YÜKSEK AYARLAR 144 FPS SABİT VSYNC
Alıntıyı görüntüle
Victus 15 alma 16 kasasından al soğutma anlamında çok daha başarılıHp Victus 15-FB2028NT sizce nasıl alınır mı ?
Öneri de alabilirim bu fiyat bandında.