Neler Yeni

HP Victus Detaylı Bilgi Bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kenan Kaan Gümüş
Herkese selam HP Victus satın almak istiyorum fakat laptopla ilgili çok fazla teknik detay bulamadım mesela ekran kartı watt gücü ve hp victuslardaki ekran panel farklarını kaç slot ram ve kaç slot ssd takabileceğimi bilmiyorum. almak istediğim laptop https://www.hepsiburada.com/hp-vict...1tb-8gb-rtx4060-15-6-freedos-p-HBCV00006I2YOO linkinde. kullanan ve ya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,309
İsim
Semih Boran
120 watt diye biliyorum (en azından 16'lar öyle) ama 15.6 inç ise uzak durun. Gerçi hpden uzak durmayı öneririm.

BugraGun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Buğra Gün
Hocam ben alalı 2 hafta oluyo 16 var bende 4060 r7 7840 şu ana kadar hiçbir sıkıntı yok makina on numara arada sıcaklığa bakıyorum max gördüm 72-73 cpu da gpu 50 yi anca geçiyor normal günlük kullanırken fanı hissetmiyorsunuz sadece oyunda fark ediliyor fan öyle aşırı sesli değil her bilgisayardaki gibi bi tık altı rakibi acer nitro 5 e göre ve monsterlere göre inceliği de gayet okey tek beğenmediğim tarafı kasa komple plastik ondan belki kasa dandik hissettirebilir kasa hissiyatı vesaire onun dışında performans olsun 8/10.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet A.
Ryzen 4060’lı modellerinde 2 slot ram, 1 slot ssd var diye biliyorum. Yani mevcut ram ya da ssd’leri ıskartaya alıp yükseltme yapman gerekiyor ihtiyaç anında. Yanına ekleme yapamazsın.

Böyle detayları kimse yazmaz ama HP’nin resmi sitesine beğendiğin modeli yazarsan, daha ayrıntılı teknik bilgiye ulaşabilirsin. Ekran srgb, nit değerleri gibi vs.

BugraGun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Buğra Gün
Ryzen 4060’lı modellerinde 2 slot ram, 1 slot ssd var diye biliyorum. Yani mevcut ram ya da ssd’leri ıskartaya alıp yükseltme yapman gerekiyor ihtiyaç anında. Yanına ekleme yapamazsın.

Böyle detayları kimse yazmaz ama HP’nin resmi sitesine beğendiğin modeli yazarsan, daha ayrıntılı teknik bilgiye ulaşabilirsin. Ekran srgb, nit değerleri gibi vs.
Aynen bi de o yanı kötü ya aldın mı 1 tb alacaksın ram 16 uzun bir süre götürür diye tahmin ediyorum ilerisi için önemli detaylar.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Ertuğrul Bolat
Forumda victus neden alınmaz diye konusu var.

BugraGun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Buğra Gün
Forumda victus neden alınmaz diye konusu var.
Çoğu marka için var öyle konular monster neden alınmaz diye yaz mesela çoğu forumda konusu açılmıştır. Ben on numara demiyorum kötü yanları var tabii ki

Top Bottom