sıkıntı ama çok ta olmazsa olmaz değıl bence Not: bu vıdeoyu ızlememıştım sıkıntıvictus önermeye devam beyler(!)
ben öncekı vıdeosu sandım sıkıntıymış hocam muhtemelen 5xxx serısınde duzeltırler şuanda hall sensöru harıcınde en fp bu bencehocam videoyu izleyin. hall sensörü hem sıcaklığı hemde işlemcinin ne kadar watt çektiğini acayip etkiliyormuş.
hocam birde servis değiştirmek yerine sensörü direk çıkartıp gönderiyormuş saçmalığa bak. evet artık bu serinin üretimi yapılmıyor ama hala indirim adı altında satılıyor.ben öncekı vıdeosu sandım sıkıntıymış hocam muhtemelen 5xxx serısınde duzeltırler şuanda hall sensöru harıcınde en fp bu bence
5xxx serısını bekle benceUlan tam da almaya niyetlenmiştim. Bu bütçede sorunsuz laptop yok mu ya ?
Hp böyle sorunlu şey için oturup neden yedek parça üretmiyor anlamış değilimhocam birde servis değiştirmek yerine sensörü direk çıkartıp gönderiyormuş saçmalığa bak. evet artık bu serinin üretimi yapılmıyor ama hala indirim adı altında satılıyor.
ne yazıkkı laptop markaları en kötu hangımız oluruz dıye yarışıyorhocam birde servis değiştirmek yerine sensörü direk çıkartıp gönderiyormuş saçmalığa bak. evet artık bu serinin üretimi yapılmıyor ama hala indirim adı altında satılıyor.
Masaüstünü satmayıp 4060 alırım 5600Gnin yanına olmazsa5xxx serısını bekle bence
Alacağınız giriş orta segment her laptopta illa bir şey çıkıyor şans lazımUlan tam da almaya niyetlenmiştim. Bu bütçede sorunsuz laptop yok mu ya ?
Orta segment olsa bile 33k para veriyorum hocam. Can sıkıcı sorunlar var hepAlacağınız giriş orta segment her laptopta illa bir şey çıkıyor şans lazım