Neler Yeni

HP Victus Klavye Işıgı Açılınca Tiz Ses Geliyor

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t
Arkadaşlar geçen hafta hp victus rtx 3060 ve ryzen 5 5600h kombinasyonuna sahip olan versiyonunu almıştım.Kasada olan bi problemden dolayı onun değişimini talep ettim ve bugün yenisi elime ulaştı.Fakat bu sefer de klavye ışığı açıkken bilgisayarı açınca tiz bir ses geliyor kapalı iken bu olmuyor.Arada sırada pc açıkken de klavye ışığını açtığımda başlangıçta gelen sese göre şiddeti daha az bir şekilde tiz ses geliyor.Acaba bu sorunun çözümü var mıdır ? Eğer yok ise bu ciddi bir sorun mu ve ileride daha ciddi sorunlara yol açar mı ?
Laptop linki : https://www.amazon.com.tr/HP-Dizüst...us+rtx+3060&qid=1687272523&s=computers&sr=1-1

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
Adam niye İngilizce yazmış bilmiyorum ama haklı ilerde sorun çıkarabilir en güvenlisi değişim

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hp'nin yabancı forumlarından almış sanırım yazıyı benzer cümleyi görmüştüm diye hatırlıyorum.Daha önceden de kasadaki yamukluk dolayısıyla değişim talep etmiştim ürünü değiştirdikten sonra şimdi de bu sorunla karşılaşıyorum.Çözümü ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba?İnternette bios güncellemesi ile ilgili ses azaldı veya kesildi gibi yorumlar görmüştüm ama hp'nin yardımcı uygulamalarından kontrol ettirince bios güncel ifadesi alıyorum(benim bios sürümüm F.15) fakat kendi sitesinden manuel olarak sorgulattığımda daha yeni sürüm gözüküyor.(F.17)
Sorgulattığımda F.03 sürümü de gözüküyor fakat daha eski bir sürüm bios'u güncellemek istediğimde sadece F.17 olanı indirsem olur mu acaba ?

hp'nin omen serisi en sağlam seridir

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
çok karıştırmayın iadesi varsa yapın değişim isteyin yada amazondan aldıysan rahat olcaktır sizin için

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t
çok karıştırmayın iadesi varsa yapın değişim isteyin yada amazondan aldıysan rahat olcaktır sizin için
Hepsiburada'dan satıcıdan aldım fakat dediğim gibi muhtemelen değişim olmaz iade olur büyük ihtimalle o durumda da şuan bu özellikte bilgisayarı 20k gibi fiyata bulmam zor o yüzden ikilemde kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hp'nin omen serisi en sağlam seridir
hocam öyledir tabi de fiyatları da sağlam aynı şekilde.

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
Hepsiburada'dan satıcıdan aldım fakat dediğim gibi muhtemelen değişim olmaz iade olur büyük ihtimalle o durumda da şuan bu özellikte bilgisayarı 20k gibi fiyata bulmam zor o yüzden ikilemde kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam öyledir tabi de fiyatları da sağlam aynı şekilde.
hocam biraz zaman geçmiş aradan yeni güncellemelerle fln düzeldi mi problem

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t
hocam biraz zaman geçmiş aradan yeni güncellemelerle fln düzeldi mi problem
yok hocam ama sorun olmayacağını düşündüm zaten bios açılış ekranında 3-4 saniye geliyor genelde de ışıksız kullandığım için pek etkilemedi.Sizde de mi aynı sorun var?

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
yok hocam ama sorun olmayacağını düşündüm zaten bios açılış ekranında 3-4 saniye geliyor genelde de ışıksız kullandığım için pek etkilemedi.Sizde de mi aynı sorun var?
yok ben de o laptoptan almayı düşüyordum da ondan sormuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,288
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom