Yeterli hocam. 4060ta 100w üstü modelleri kıyaslarsak nerdeyse hiç fark yok. Testlere bakabilirsiniz.105W yazıyor ekran kartı için yeterli mi?
Teşekkürler hocam başka seçenekler olursa da hepsini kıyaslarak bir karar vereceğimYeterli hocam. 4060ta 100w üstü modelleri kıyaslarsak nerdeyse hiç fark yok. Testlere bakabilirsiniz.
Taşınan gerkecek 15.6 ve 16inçi geçmesin. Sabit yerde ev için mutlaka ekran al ama Bu model güzel bence neslide ekran kartıda iyi.yani başka aklıma gelen yokFarklı öneriniz var mı hocam? Mimarlık uygulamaları için kullanılacak
HP alınmaz kendi deneyimim ile söylüyorum.Lenovo iyidir.
HP victus alınır diğer omen serisine bulaşma
Bu nasıl? LinkTaşınan gerkecek 15.6 ve 16inçi geçmesin. Sabit yerde ev için mutlaka ekran al ama Bu model güzel bence neslide ekran kartıda iyi.yani başka aklıma gelen yok
Öneriniz nedir o zaman hocam?HP alınmaz kendi deneyimim ile söylüyorum.
LOQ veya Nitro 5 (Acer servisleri rezalet) Nitro 5 önermemin tek sebebi 3ms panel olması. LOQ 20ms Victus ise (bu modeli) 28ms. Ms ne kadar az o kadar iyi.