- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nitro 5 için önerinizin linki var mı?LOQ veya Nitro 5 (Acer servisleri rezalet) Nitro 5 önermemin tek sebebi 3ms panel olması. LOQ 20ms Victus ise (bu modeli) 28ms. Ms ne kadar az o kadar iyi.
Hocam nitro 5 için önerinizin linki var mı?LOQ veya Nitro 5 (Acer servisleri rezalet) Nitro 5 önermemin tek sebebi 3ms panel olması. LOQ 20ms Victus ise (bu modeli) 28ms. Ms ne kadar az o kadar iyi.
Çok iyi ama işlemciyi 8 nesil alırsan yapa zeka desteği ile geliyor baya fark ediyor performans konusunda.Yukarıda linkini attığım nasıl?
Başka Nitro 5 almayın 25ms ve 3ms olarak 2 farklı panel ile geliyor.Hocam nitro 5 için önerinizin linki var mı?
Hocam ona göre de fiyat farkı vardır diye düşünüyorum. Max çıkılabilecek bu seviyelerde. 8. nesil öneriniz var mı?Çok iyi ama işlemciyi 8 nesil alırsan yapa zeka desteği ile geliyor baya fark ediyor performans konusunda.
Vıctus 16 aklıma yatamaya başladı hocam HP diye bir tereddütüm var amaBana gönderdiğin son olan ile ilk olan arasında kalsam ryzen alırdım.
Daha az güç daha iyi performans
Yazdım zaten Lenovo Dell alabiliyorsan onlara direk bak HP en sonVıctus 16 aklıma yatamaya başladı hocam HP diye bir tereddütüm var ama
alternatif varken victus 16 almayın konumu okuyun.Vıctus 16 aklıma yatamaya başladı hocam HP diye bir tereddütüm var ama
forum.donanimarsivi.com