HP VİCTUS MU ACER NİTRO MU

Reaksiyon skoru
5
25 bine 3050 almak yerine 30 a 4060 almanı tavsiye ederim tabi EĞER bütçeni esnetebilirsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eklersin çok zor değil.
masaüstünde bile aynı ram aynı marka aynı frekans olması bazen sorun çıkartabilir, laptop da bu riske değmez kendinden 16 ramli laptop en iyisidir

25 bine 3050 almak yerine 30 a 4060 almanı tavsiye ederim tabi EĞER bütçeni esnetebilirsen

masaüstünde bile aynı ram aynı marka aynı frekans olması bazen sorun çıkartabilir, laptop da bu riske değmez kendinden 16 ramli laptop en iyisidir
Hiçte bile laptopda da masaüstünde de benzer veya farklı koydum sorun çıkmadı.

Hatta masaüstünde biri rgb diğeri normal özellikleri aynıydı ve hatta apu sistemdir bir sorun çıkarmadı.

30 a 4060 lı bi kaç laptop atar mısın öneri

Hiçte bile laptopda da masaüstünde de benzer veya farklı koydum sorun çıkmadı.

Hatta masaüstünde biri rgb diğeri normal özellikleri aynıydı ve hatta apu sistemdir bir sorun çıkarmadı.
bu her zaman için geçerli bi sebep değil zaten. bende farklı frekans 2 ram kullanıyorum fakat ne bakarsın arkadaşım aynı üründen 2 tane aldı direk resmi satıcıdan ürün arızasız olmasına rağmen bios 2 sini bir ram olarak okuyup 8 gösterdi

30 a 4060 lı bi kaç laptop atar mısın öneri
zamdan dolayı 4060 daha yüksek ama 4050 de iyi bir performans verir https://www.hepsiburada.com/msi-cyb...ilgisayar-p-HBCV00006IUW8X?magaza=Hepsiburada

bu her zaman için geçerli bi sebep değil zaten. bende farklı frekans 2 ram kullanıyorum fakat ne bakarsın arkadaşım aynı üründen 2 tane aldı direk resmi satıcıdan ürün arızasız olmasına rağmen bios 2 sini bir ram olarak okuyup 8 gösterdi
Yerlerini değiştirin veya tek tek takın belkide anakart slotlsrında problem vardır.

Geri