Neler Yeni

Hp Victus mu Asus tuf a15 mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Çelik
Bu iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisini almalıyım asus 144 hz fhd, victus ise 240 hz 2.5 k 1440 p qhd ama victus daki i7 çok hoşuma girmiyor intel pek istemiyorum gibi ama ekran çok güzel duruyor çok kararsız kaldım acil yardım ederseniz fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Mehmet Akca
Bu iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisini almalıyım asus 144 hz fhd, victus ise 240 hz 2.5 k 1440 p qhd ama victus daki i7 çok hoşuma girmiyor intel pek istemiyorum gibi ama ekran çok güzel duruyor çok kararsız kaldım acil yardım ederseniz fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
Bu iki makineye de bu fiyatlar verilmez çok pahalılar. Amacınız oyunsa 2k ekran yerine Fullhd %100 srgb ekran lı makinelere bakın. 8 gb 4070 li laptoplarda 2k ekranın geleceği pek parlak değil. İnternet sitelerinde daha ucuza daha iyi makineler bulabilirsiniz bütçenize göre.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mahir Cengiz
İkiside alınmaz bütçe verin yardımcı olalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatanda bi iade çekim var o yüzden burdan bakıyorum 40000-50000 arası bütçe. Aslında asusa kafam çok yatıyor ama ekran ms li diyorlar ondan biraz çekiniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu iki makineye de bu fiyatlar verilmez çok pahalılar. Amacınız oyunsa 2k ekran yerine Fullhd %100 srgb ekran lı makinelere bakın. 8 gb 4070 li laptoplarda 2k ekranın geleceği pek parlak değil. İnternet sitelerinde daha ucuza daha iyi makineler bulabilirsiniz bütçenize göre.
Tamamdır hocam victusu sildim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,109
Üyeler
164,616
Son üye
omer_sylmzo
Top Bottom