Neler Yeni

hp victuslar kronik sorunlu mu

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
hp victus laptop aldım alalı dün 1 hafta oldu aldıktan 2 3 gün sonra siyah ekranla karşılaşmaya başladım desteğe vs yazdım donanım testleri filan yaptırdı ama hata hala geçmedi internette diyer kullanıcılarda aynısını söylüyorlar test vs yaptırıyorlar ama sorun devam ediyor diye kronik sorun mu bu

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
detaylı anlatır mısın
hocam googlede vs iken veya herhangi bir tarayıcı denedim siyah ekran hatası oluyor hemen olmuyor az vakit geçtikten sonra ekran aniden siyah oluyor ilk olduğu zaman 25 saniye sonra ekran geliyordu fakat şimdilerde ekran gelmiyor böyle bir siyah ekran hatası

Melih41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih
hp victus laptop aldım alalı dün 1 hafta oldu aldıktan 2 3 gün sonra siyah ekranla karşılaşmaya başladım desteğe vs yazdım donanım testleri filan yaptırdı ama hata hala geçmedi internette diyer kullanıcılarda aynısını söylüyorlar test vs yaptırıyorlar ama sorun devam ediyor diye kronik sorun mu bu
Hangi modeli aldınız

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,746
İsim
Lokman Doğan
ben de öyle bir sorun yok. iade et bence

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bios güncellemelerini yaptın mı

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
w11 var hocam w11 den olabilir mi veya nasıl w11 w10 yaparım
Ben de acer nitro 5 ile w11 de benzer sorunlar yaşadım şimdi w10 kullanıyorum sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama klavyede bazı tuşlar aynı anda çalışmıyor mesela bende de. Fn+f8 yapamıyorum mesela. Servise gönderip iade veya değişim isteyeceğim ben de.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Top Bottom