Alınabilir ama piksel sayarsın kanka tavsiye etmem
Aynen bu mesajı piksel sayarak okudum. 75CM masa 25cm kafa uzaklığım piksel sayma yok. AlınırAlınabilir ama piksel sayarsın kanka tavsiye etmem
Ne diyelim al hayırlı olsun ama uyaralım. BizAynen bu mesajı piksel sayarak okudum. 75CM masa 25cm kafa uzaklığım piksel sayma yok. Alınır
27 var elimde uyarın için sağolNe diyelim al hayırlı olsun ama uyaralım. Biz
Ezbere konuşmaktan başka bir şey değil. Piksel falan saymaz.Alınabilir ama piksel sayarsın kanka tavsiye etmem
İnternet kafede test eden benEzbere konuşmaktan başka bir şey değil. Piksel falan saymaz.
1080p de piksel sayabilen varsa ona ödül filan verilmeli 27" içinEzbere konuşmaktan başka bir şey değil. Piksel falan saymaz.
boş yapmayın knk zamanında 40" televizyonda 1080 kullanılıyodu piksel mi sayıyodunuz o zaman da tamam 2k daha iyi olur ama bütçe bu kadarsa alınır yok piksel sayarsın yok şunu görürsün hiçbişey olmuyo 2. monitör olarak lg 27gl63t kullanıyorum çözünürlük açısından hiçbir sorunumda yokAlınabilir ama piksel sayarsın kanka tavsiye etmem
TV yorumun yanlış olmuş 40 inçlik bir tv ye 50cm den bakmıyoruz değilmiboş yapmayın knk zamanında 40" televizyonda 1080 kullanılıyodu piksel mi sayıyodunuz o zaman da tamam 2k daha iyi olur ama bütçe bu kadarsa alınır yok piksel sayarsın yok şunu görürsün hiçbişey olmuyo 2. monitör olarak lg 27gl63t kullanıyorum çözünürlük açısından hiçbir sorunumda yok