HPX24C Almayı Düşünüyorum

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Merhaba HPX24C almayı düşünüyorum aynı fiyatta asus vp249qgr var bütün özellikler aynı fakat HPX24C curved ve bence görüntüsüde daha hoş en çok da o yüzden HPX24C almayı düşünüyorum fakat bir korkum var o da 24 inç de curvedin rahatsız etme ihtimali var mı mönitörü çok amaçlı kullanıcam dizi fim oyun (oyunlar için cs go valorant lol benzeri oyunlar ve hikayeli oyunlar) bu amaçlarda kullanırsam curved bana dez avantaj yaşatır mı curved deneyimlemek istiyorum fakat dezavantaj yaşatıcaksa asus vp249qgr alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olacak yok mu :(

@Alper140 @GryAsl geçen konuda yardımcı olmuştunuz bir daha bakabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Max. Bütçe?

1800 olsa? Çok güzel bir önerim var :)

Eğer ki bütçeni 150 TL daha arttırabilirsen Asusun VG24VQ modelini al, çok iyi fiyatta kampanyada. 24" curved renk ve parlaklığı güzel. Belirttiğin iki modelden de iyi.

curvedle ilgili sorularımı yanıtlayabilir misiniz ?

Merhaba HPX24C almayı düşünüyorum aynı fiyatta asus vp249qgr var bütün özellikler aynı fakat HPX24C curved ve bence görüntüsüde daha hoş en çok da o yüzden HPX24C almayı düşünüyorum fakat bir korkum var o da 24 inç de curvedin rahatsız etme ihtimali var mı mönitörü çok amaçlı kullanıcam dizi fim oyun (oyunlar için cs go valorant lol benzeri oyunlar ve hikayeli oyunlar) bu amaçlarda kullanırsam curved bana dez avantaj yaşatır mı curved deneyimlemek istiyorum fakat dezavantaj yaşatıcaksa asus vp249qgr alırım.

yardımcı olacak yok mu :(

@Alper140 @GryAsl geçen konuda yardımcı olmuştunuz bir daha bakabilir misiniz ?
27 de curved daha iyi olur [Düz kullanıyorum yarı işkence]
24 de düz tercih edilebilir

Çok amaçlı kullanım için va panel işinizi görecektir. Belirttiğiniz kullanım amacında da 24" curved panelin size bir dezavantajı olmaz sorun teşkil etmez.

27 de curved daha iyi olur [Düz kullanıyorum yarı işkence]
24 de düz tercih edilebilir
ilk 2 link anlık indirimdeler ve ben 1-2 aya anca alırım şimdi 3 seçeneğimiz var hpx24c vs asus vp249qgr vs acer vg240ypbiip hangisini almalıyım

ilk 2 link anlık indirimdeler ve ben 1-2 aya anca alırım şimdi 3 seçeneğimiz var hpx24c vs asus vp249qgr vs acer vg240ypbiip hangisini almalıyım
Asus alınabilir

Acelen yoksa Gaming Gecelerini bekleyebilirsin bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,567
Üyeler
189,461
Son üye
Jungres
Geri