Neler Yeni

Hs 80 max ses ayarları

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
he sıfırdann ben en alta çekiyordum 0 diyince ahahahhaha
Alta değil yukarı doğru arttıracaksın. Yukarı yön tuşuna basınca yukarı aşağı basınca aşağı gider kısacası. Benim attığımın hepsi + değeri. Volume Leveler da açarsan ses seviyesi biraz daha artar. Surround da açma gereksiz.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Şöyle düzenledim en son
8-5-3-1-0-2-4-6-8-10.
Bu fotoda attığım ile aynı tek tek saydım
1738263285082.png
böyle oldu okey bence birde surrond virtualizer i açıyormuyuz 7.1 degılmyıdı o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alta değil yukarı doğru arttıracaksın. Yukarı yön tuşuna basınca yukarı aşağı basınca aşağı gider kısacası. Benim attığımın hepsi + değeri. Volume Leveler da açarsan ses seviyesi biraz daha artar. Surround da açma gereksiz.
tamamdır çok teşekkür ederim baya iyi ayar :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
Alıntıyı görüntüleböyle oldu okey bence birde surrond virtualizer i açıyormuyuz 7.1 degılmyıdı o

Gerçek 7.1 bile çok etkili bir şey değilken sanal açman çok gereksiz. Zaten kulaklığın kendisi o işlevi görüyor gerek yok açmana. Filmlerde biraz etkisi olur sevmediğim için denemedim. EQ'lu klasik sesi daha iyi.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Gerçek 7.1 bile çok etkili bir şey değilken sanal açman çok gereksiz. Zaten kulaklığın kendisi o işlevi görüyor gerek yok açmana. Filmlerde biraz etkisi olur sevmediğim için denemedim. EQ'lu klasik sesi daha iyi.
tamamdır kanka adamsın çok teşekkürler

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
Ben de öyle çok EQ'dan anlamam fakat bulduğum en etkili ayar bu var. Hem ses seviyesini arttırıyor hem de temiz ses veriyor. Patırtı gürültü falan duymadım hiç şarkılarda vs. Sen de dene müzik falan yazarsın nasıl olduğunu. İlla ki başka ayarlar da bulunur belki ama çok kurcalamıyorum ben.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Ben de öyle çok EQ'dan anlamam fakat bulduğum en etkili ayar bu var. Hem ses seviyesini arttırıyor hem de temiz ses veriyor. Patırtı gürültü falan duymadım hiç şarkılarda vs. Sen de dene müzik falan yazarsın nasıl olduğunu. İlla ki başka ayarlar da bulunur belki ama çok kurcalamıyorum ben.
yok hocam bunu bende kurcalamam gayet iyi teşekkürler peki bu usb dangle ını arkaya öne takmamız çok farkettiriyormu o başta attığım resimdeki adamın söylediği gibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
yok hocam bunu bende kurcalamam gayet iyi teşekkürler peki bu usb dangle ını arkaya öne takmamız çok farkettiriyormu o başta attığım resimdeki adamın söylediği gibi
Zaten ikisi de her türlü anakarta bağlı niye ön demiş anlamadım onu. Tam aksine arkaya bağlamak daha garanti diye biliyorum ben. He ben hepsini öne takılı kullanıyorum orası ayrı. Klavye ve kulaklığı öne, mouse da dongle olduğu için arkaya bağlıyorum ben. Kolayına gelen hangisiyse öyle tak.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Zaten ikisi de her türlü anakarta bağlı niye ön demiş anlamadım onu. Tam aksine arkaya bağlamak daha garanti diye biliyorum ben. He ben hepsini öne takılı kullanıyorum orası ayrı. Klavye ve kulaklığı öne, mouse da dongle olduğu için arkaya bağlıyorum ben. Kolayına gelen hangisiyse öyle tak.
kulağım o kadar yüksek sese alışmışki buna bile alıştım daha yüksek istiyorum :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
kulağım o kadar yüksek sese alışmışki buna bile alıştım daha yüksek istiyorum :D
Volume Leveler açarsan az da olsa yükselebilir. Video barlarını full, kulaklık seviyesi de %60-70 kullanıyorum ben genelde. Şarkılarda %100 yapıyorum bazen.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Volume Leveler açarsan az da olsa yükselebilir. Video barlarını full, kulaklık seviyesi de %60-70 kullanıyorum ben genelde. Şarkılarda %100 yapıyorum bazen.
açık volume leveler video barları hangisi

açık volume leveler video barları hangisi
he tamam bikere daha okuyunca anladım demek istediğini :D

bu rgbsini nerden kapatcaz napcam rgb yi şarjı uzun gitsin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
bu rgbsini nerden kapatcaz napcam rgb yi şarjı uzun gitsin
iCUE uygulamasına gir üstte ayar barı var orada altta Device Settings yazıyor. Kulaklığa tıkla Brightness ayarını 0 a çek. Ben de 0 kullanıyorum gereksiz bir şey zaten.

Top Bottom