hs35 giriş

Reaksiyon skoru
23
arkadaşlar hs35 aldım şimdi geldi. Kulaklık normal 3.5 girişle geliyor biliyorsunuz. Yanında da mikrofon ve ses için dönüştürücü var. Kasa için illa o 2 kabloyu takmam mı gerekiyor? Kırmızı ve maviye? Mikrofon ve ses almam için? yoksa direk gelen kabloyu taksam olur mu? İncelemelerde göstermiyorlar çok merak ettim. Boşuna dönüştürücüyü kullanmıyım. Tek kablola mikrofonu ve sesi alamam diye biliyorum ama.

Laptop ve telefonlarda tek giriş kullanabilirsin. Masaüstü bilgisayarda ayırıcıyı kullanman gerekiyor.

@kursatcanciger valla bende öyle biliyordum ama tereddüte düştüm. ayırıcıyı kullanmadan oluyor mu acaba diye triplere girdim. mikrofon sesim daha iyi olur diye. peki bir uygulama felan yok mu? logitechlerinki gibi. veya realtek için ayar öneririr misin? mikrofon aşırı kötü geldi bana.

Bende hs35 siyah modelini kullanıyorum mikrofonundan gayet memnunum kasan desteklemediği sürece tek girişi kullanamazsın maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 ve 3 boğumlu jacklar oluyor. mikrofon + kulaklık tek bir girişte olduğunda 4 boğumlu kullanılır maalesef kasalarda genelde 3 boğumlu 2 giriş var yani kulaklık ayrı mikrofon ayrı.

Geri