Neler Yeni

HS50 PRO Kulaklık ve Mikrofon incelemem

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Hepinize merhaba,öncelikle çok uzun kullanmadım,2-3 ay oldu daha.Kulaklığın artıları ve eksilerini anlatmaya çalışacağım.Öncelikle Oyun kalitesine değinelim kulaklığın.Ben gayet yeterli buldum yani,Sanal 7.1 kulaklıktansa bunu kat kat tercih ederim.Ses kasarsın,sıkıntı çıkartmıyor,Aldığımda fiyatı 500 tl bandındaydı ve kesinlikle hakediyor onu da belirteyim.Müzik konusuna gelirsek,gerçekten güzel bir müzik deneyimi var.Belki bundan önce kaliteli biroyuncu kulaklığı kullanmadığımdandır ama bana gerçekten müzik deneyimide oyun deneyimide güzel geldi.Bu kulaklıkta tek bir eksik var,o da mikrofonda.Cızırtı yapabiliyor arada bir,bunun çözümünü biliyorsanız yazarsanız sevinirim.Dediğim gibi mikrofonda arada bir cızırtı oluyor,Discordda sıkıntı çıkmadı ama başka şeylerde arada yapıyor.Mikrofon bilidiğiniz gibi çıkarılabilir ve hareketli,Bu çok hoşuma giden bir özellik,Kulaklığın tasarımıda güzel,Dediğim gibi tek sıkıntısı mikrofonun arada cızırdaması ama discordda hiç karşılaşmadım.Zoomda cızırdıyor işte.Fiyatına göre güzel bir ürün,ben almanızı öneririm.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular