hs50 pro vs drop plus

euwest

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
fiyat farkına hs50 almak mantıklı mı sizce aradaki 100 tl farkı zorlayarak alıcam çünkü 2. kez konu açmış gibi oldum ama hata yapmak istemiyorum özellikle kullanıp emin olan birisi var mı?

çok teşekkür ederim karşıt bi yorum yok gibi hs50pro siparişi vereyim az sonra :)

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo
fiyat farkına hs50 almak mantıklı mı sizce aradaki 100 TL farkı zorlayarak alıcam çünkü 2. kez konu açmış gibi oldum ama hata yapmak istemiyorum özellikle kullanıp emin olan birisi var mı?
hs 50 pro kullaniyorum rahat kulak agritmiyor benim gordugum tek eksisi en son seste mikrofona ses veriyor baska sıkıntısı yok

hs 50 pro kullaniyorum rahat kulak agritmiyor benim gordugum tek eksisi en son seste mikrofona ses veriyor baska sıkıntısı yok
kullanıcı bulmak çok hoşuma gitti gamepower jd gibi markalardan kurtulup geçicem onları satmakla uğraştım bi ton yine başım ağrısın istemiyorum rahatça alıyorum o zaman..

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo
kullanıcı bulmak çok hoşuma gitti gamepower jd gibi markalardan kurtulup geçicem onları satmakla uğraştım bi ton yine başım ağrısın istemiyorum rahatça alıyorum o zaman..
kullanimi guzel işte tek sıkıntısı son seste mikrofona ses vermesi baska sıkıntı yok bu dc de oluyor senin icin ortalama seste kullaniyosan sıkıntı olmaz guzel kulaklik

@zbabomen siz de arada kalmışsınız herhalde sizce napayım dediğinizi yapıcam :) bir de @strive_for_greatness

Drop plusı kendim kullanmaktayım,
Tam olarak aynı yorumu drop plus için de yaparım. Kesinlikle öneririm, ama çoğunluk HS50 PRO diyor, onun hakkında pek bilgim yok kusura bakmayın.

Drop plusı kendim kullanmaktayım,

Tam olarak aynı yorumu drop plus için de yaparım. Kesinlikle öneririm, ama çoğunluk HS50 PRO diyor, onun hakkında pek bilgim yok kusura bakmayın.
bu konu tarzı bi konuya hs50 diye diretmişsiniz ondan etiketledim :) siz ne dersiniz

bu konu tarzı bi konuya hs50 diye diretmişsiniz ondan etiketledim :) siz ne dersiniz
Evet ses sürücüleri ve kalite olarak çok öneriliyor. Kesinlikle üzmez, rahatlıkla alabilirsiniz. Hayırlı olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,115
Üyeler
187,151
Son üye
GerginGörünüslüMan
Geri