Neler Yeni

HS50Pro,Hs60 ve Arctis3

MahReynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mahmut yüksel
Beyler bu 3 kulaklıktan birini almayı düşünüyorum hem oyun hemde dışarıda müzik için almayı düşünüyorum.Uzun süre ağrıtmaması lazım baya uzun süre kullanıyorum

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Arctis 3'ün konforu çok iyi.

Chaos

80+ Bronze
3 kulaklık da çok iyi ama ben oyumu Arctis 3'den yana kullanıyorum.

MahReynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mahmut yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
terletme konusunda da çok düşünüyorum arctis 3 kumaş olduğundan daha rahat olur diye düşünüyorum bende

T.P.G.

80+ Titanium
3 kulaklık da çok iyi ama ben oyumu Arctis 3'den yana kullanıyorum.
Arctis serisi fiyatını hak etmiyor. Iki seriden de kulaklık kullandım bizzat Arctis 3 kullandım HS50 Pro ve HS60 kullandım ve en iyisi HS50 Pro. Arctis 3 en rahatı fakat tek artısı bu. Mic olarak HS50 Pro daha iyi, ses olarak daha iyi, malzeme olarak daha iyi ve en önemlisi ses kasmada çok daha iyi. Müzik perfotmansi zaten en iyi olan HS50 Pro. Kıyaslanak bile yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende HS60 almayı düşünüyordum ama bu kadar çok arctis 3 yorumu gördükten sonra kafam karıştı hangisi sizce
HS50 Pro tabi. Üstte yazdım nedenlerini.

Bu arada Arctis serisinin sesi diğer kulaklıklarla göre cidden daha kısık.

Arctis serisi fiyatını hak etmiyor. Iki seriden de kulaklık kullandım bizzat Arctis 3 kullandım HS50 Pro ve HS60 kullandım ve en iyisi HS50 Pro. Arctis 3 en rahatı fakat tek artısı bu. Mic olarak HS50 Pro daha iyi, ses olarak daha iyi, malzeme olarak daha iyi ve en önemlisi ses kasmada çok daha iyi. Müzik perfotmansi zaten en iyi olan HS50 Pro. Kıyaslanak bile yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HS50 Pro tabi. Üstte yazdım nedenlerini.

Bu arada Arctis serisinin sesi diğer kulaklıklarla göre cidden daha kısık.

Forumda her geçen gün fikrim değişiyor :D 4-5 gündür klavye-kulaklık arıyorum herkesin dediği mantıklı geliyor bir türlü karar veremedim

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
bu üçü arasında konfor olarak arctis 3 ama 600 tl etmez zaten hs50 pro daha iyi. ama 600 büyçen varsa 40 tl arttırıp kraken te siyah versiyon almanı öneririm normal kulaklık olarak da hiç sırıtmıyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Forumda her geçen gün fikrim değişiyor :D 4-5 gündür klavye-kulaklık arıyorum herkesin dediği mantıklı geliyor bir türlü karar veremedim
Dostum ben kullanarak söylüyorum. Diğerleri inceleme, kulaktan dolma, tasarıma bakma, markaya bakma gibi ya da önceden daha iyi kulaklık kullanmayan kişiler. Ben kullandım ve ona göre yorum yaptım.

Top Bottom