Arctis 3 terletmez çokterletme konusunda da çok düşünüyorum arctis 3 kumaş olduğundan daha rahat olur diye düşünüyorum bende
razer kraken nasıl olur sence?Arctis 3 terletmez çok
Disarida gezeceksen kaba durur bencerazer kraken nasıl olur sence?
Arctis serisi fiyatını hak etmiyor. Iki seriden de kulaklık kullandım bizzat Arctis 3 kullandım HS50 Pro ve HS60 kullandım ve en iyisi HS50 Pro. Arctis 3 en rahatı fakat tek artısı bu. Mic olarak HS50 Pro daha iyi, ses olarak daha iyi, malzeme olarak daha iyi ve en önemlisi ses kasmada çok daha iyi. Müzik perfotmansi zaten en iyi olan HS50 Pro. Kıyaslanak bile yanlış.3 kulaklık da çok iyi ama ben oyumu Arctis 3'den yana kullanıyorum.
HS50 Pro tabi. Üstte yazdım nedenlerini.Bende HS60 almayı düşünüyordum ama bu kadar çok arctis 3 yorumu gördükten sonra kafam karıştı hangisi sizce
Arctis serisi fiyatını hak etmiyor. Iki seriden de kulaklık kullandım bizzat Arctis 3 kullandım HS50 Pro ve HS60 kullandım ve en iyisi HS50 Pro. Arctis 3 en rahatı fakat tek artısı bu. Mic olarak HS50 Pro daha iyi, ses olarak daha iyi, malzeme olarak daha iyi ve en önemlisi ses kasmada çok daha iyi. Müzik perfotmansi zaten en iyi olan HS50 Pro. Kıyaslanak bile yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HS50 Pro tabi. Üstte yazdım nedenlerini.
Bu arada Arctis serisinin sesi diğer kulaklıklarla göre cidden daha kısık.
Dostum ben kullanarak söylüyorum. Diğerleri inceleme, kulaktan dolma, tasarıma bakma, markaya bakma gibi ya da önceden daha iyi kulaklık kullanmayan kişiler. Ben kullandım ve ona göre yorum yaptım.Forumda her geçen gün fikrim değişiyor 4-5 gündür klavye-kulaklık arıyorum herkesin dediği mantıklı geliyor bir türlü karar veremedim