Neler Yeni

Hs80 kablolu alınır mı?

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
Kulaklıklar hakkında daha önce birkaç konu açmıştım ama emin olmadığım için bu konuyu açıyorum. Bütçem 2-2.5k falan sahibinden de temiz bı hs80 kablolu buldum param güvende ile beraber 2050 TL civarında elime ulaşıcak özellikleri baya hoşuma gitti özellikle mikrofonu ayrıca chill takılmak için alıyorum FPS oyunlarıyla alakam yok bu fiyata 0 ya da 2. El alabileceğim daha iyi kulaklık var mı?

Kriterlerim

-Kaliteli Mikrofon

-Rahat bı yapıya sahip olması

-günlük kullanımda beni pişman etmemesi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,835
İsim
Emir
Aktif hs80 kullanicisiydim.Nasipse bu haftada cloud 3 wirelesse geciyorum.Kulakligin 2 kotu yani var.Pedlerinin temizlenememesi ve kafa bandinin uzun kullanimda hafif catlamasi.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Aktif hs80 kullanicisiydim.Nasipse bu haftada cloud 3 wirelesse geciyorum.Kulakligin 2 kotu yani var.Pedlerinin temizlenememesi ve kafa bandinin uzun kullanimda hafif catlamasi.
hocam ben hs80 max wireless alacağımda başka olumsuz özellikleri var mı ona göre ben de cloud 3 alacağım da

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Genel olarak premium bir kulaklik alinir fakat 5klara dusup yakalarsaniz daha iyi olur
aralık ayında da bekleyeceğim ama düşmesse 6 k dan alıım 3 taksit yeni yılda zamla erir gider zaten

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafa bandı catlarsa parçasını değiştirebiliyor muyuz hocam pedlerinin pislenme sorununu da duydum ve sorun değil eğer kafa bandı catlarsa ve yenisini temin etme imkanım olursa alıyorum hemen 2. Elde 2k fiyata buldum

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Kulaklıklar hakkında daha önce birkaç konu açmıştım ama emin olmadığım için bu konuyu açıyorum. Bütçem 2-2.5k falan sahibinden de temiz bı hs80 kablolu buldum param güvende ile beraber 2050 TL civarında elime ulaşıcak özellikleri baya hoşuma gitti özellikle mikrofonu ayrıca chill takılmak için alıyorum FPS oyunlarıyla alakam yok bu fiyata 0 ya da 2. El alabileceğim daha iyi kulaklık var mı?

Kriterlerim

-Kaliteli Mikrofon

-Rahat bı yapıya sahip olması

-günlük kullanımda beni pişman etmemesi
Wireless kullandım.Biraz ağır ve konforsuz.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wireless kullandım.Biraz ağır ve konforsuz.
daha önce kaliteli bı kulaklık kullanmadım hiç bu yüzden rahatsız edici geleceğini sanmıyorum belirttiğim özelliklere sahip olması yeterli benim için alternatif olarak bı öneriniz var mıdır

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
daha önce kaliteli bı kulaklık kullanmadım hiç bu yüzden rahatsız edici geleceğini sanmıyorum belirttiğim özelliklere sahip olması yeterli benim için alternatif olarak bı öneriniz var mıdır
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.Bu modelleri kullandım kıyas yapabilirim.Ben olsam nova 7 alırdım açık ara

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,835
İsim
Emir
Kafa bandı catlarsa parçasını değiştirebiliyor muyuz hocam pedlerinin pislenme sorununu da duydum ve sorun değil eğer kafa bandı catlarsa ve yenisini temin etme imkanım olursa alıyorum hemen 2. Elde 2k fiyata buldum
Degistirilebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,784
Üyeler
161,912
Son üye
mt2509
Top Bottom