Neler Yeni

Öneri HS80 Max kulaklık sıkıyor

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Burak
daha bugun geldi kulaklık ama pckolikte sitesine girdiğimde hala teslim edilmiş gözükmüyor iade etmem için teslim edilmiş olarak gözükmesi gerekiyor değil mi onların sitesinden iade talebinde bulunabilirim
1 gun içinde onaylanır iade ederken begenmedigini rahatsız oldugunu belirt bozuk dersen teknik desteğe gönderilir

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
1 gun içinde onaylanır iade ederken begenmedigini rahatsız oldugunu belirt bozuk dersen teknik desteğe gönderilir
iade talebini onların sitesinden yapıyoruz değil mi daha önce hiç ürün iade etmedim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,746
İsim
Oğuz
@Matt Murdock hocam pckolik iade konusunda sıkıntı çıkartır mı
Bilemiyorum edebilirler ama açtığın için Kulaklığı hijyen ürünü de sayabilirler. Biraz daha şans vermeyi dene. Cloud 2'nin olup da bunun olmaması çok garip çünkü. Ben hiç kafa bandıyla oynamada kullanıyorum, ilk geldiği gibi.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Burak
Bilemiyorum edebilirler ama açtığın için Kulaklığı hijyen ürünü de sayabilirler. Biraz daha şans vermeyi dene. Cloud 2'nin olup da bunun olmaması çok garip çünkü. Ben hiç kafa bandıyla oynamada kullanıyorum, ilk geldiği gibi.
evet ama 14gun kosulsuz iade hakkı var herhangi birseyde

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
e ama ürünü açmadan nasıl test edebilirim ki

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Burak
bende zamanında g733 almıştım ve sevmemiştim 1 gün sonra iade ettim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,746
İsim
Oğuz
evet ama 14gun kosulsuz iade hakkı var herhangi birseyde
Hijyen ürünlerinde etiket söküldüğü an cayma hakkı devre dışı kalır otomatik. Yine de sormakta fayda var. Bazı siteler inisiyatif gösteriyordur belki. Amazon dışında çok görmedim.

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
bende zamanında g733 almıştım ve sevmemiştim 1 gün sonra iade ettim
nereden almıştınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hijyen ürünlerinde etiket söküldüğü an cayma hakkı devre dışı kalır otomatik. Yine de sormakta fayda var. Bazı siteler inisiyatif gösteriyordur belki. Amazon dışında çok görmedim.
ürün teslim edildi olark gösterildikten sonra iade talebi oluşturacağım bakalım ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Matt Murdock hocam siz HS80 Max kullanıyorsunuz değil mi

Son düzenleme:

Gurkanpiro

80+ Platinum
Geçen havitten fuxi h3 aldım reddettiler thh ye başvurmak lazım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,746
İsim
Oğuz
hocam kulaklığın rgbsini vesaire hangi uygulamadan kontrol ediyorsunuz
ben dolby access indirdim fakat orada sadece ses ayarı var
daha detaylı bir uygulaması var mı
Corsair iCUE uygulamasını indirmen lazım. Ses EQ da yapılıyor oradan ama tavsiye etmem. Pil ve RGB için iCUE kullan, EQ için de Dolby kullan. Ayrıca yazılımı yükleyince ilk kez yüklüyorsan ses kalitesi biraz daha artması gerek.

Top Bottom