Neler Yeni

HS80 MAX Ses Kesilmesi

GPiro

80+ Platinum
@Matt Murdock bu arada birkaç kez windows sonici dolmy atmosta çevirdim ama tekrardan windows sonic kullanılıyor demeye başladı. Bunun için dolmy atmostu açmam mı gerekiyor sürekli sen nasıl kullanıyorsun?

Bu arada rahatsız eden bir durum yoksa hiç kurcalama bence ben de fark etmemiştim sonra kulağım hep bunda olmaya başladı.

Evet bilgisayarın yanında hemen
Ondan kaynaklanıyor olabilir eger ethernet kablonun uzansa uzaklaştır modemi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Oğuz
@Matt Murdock bu arada birkaç kez windows sonici dolmy atmosta çevirdim ama tekrardan windows sonic kullanılıyor demeye başladı. Bunun için dolmy atmostu açmam mı gerekiyor sürekli sen nasıl kullanıyorsun?
Ara sıra gidebiliyor hocam. Zaten EQ ayarına alıştığım için giderse hemen anlayıp değiştiriyorum. Bazen Windowsta öyle gözükse de uygulama kullanılmaya devam edebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan kaynaklanıyor olabilir eger ethernet kablonun uzansa uzaklaştır modemi
Benim de direkt olarak PC'nin altında

Owlore

80+ Bronze
Bu ses kesilmesi belki diğer wireless cihazlardan olabilir
Ben de öyle düşündüm de hocam ara sıra olan bir şey değil gelen ilk sesin kesik gelmesi diyor. O sorunu çekmiştim malesef çözüm sunabilirdim ama bu garip bir olay

draqla

80+
Bir süre daha bu şekilde kullanıcam dolby ile birlikte de deneyeyim. Genel olarak kulaklıktan memnunum değiştircek kadar rahatsız etmez umarım.
Ses ayarlarını açmak gibi basit bişey çözebiliyorsa corsairin bir yazılım güncellemesine bakar aslında.

Top Bottom