Neler Yeni

HS80 Max Wireless mikrofonu arka plan seslerini çok fazla alıyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Okunan ezan sesi net bir şekilde Discorddaki kişilere gidiyor. Bunu nasıl önleyebilirim? iCUE ile ilgili veya ekstra bir ayar var mı? Wireless kulaklıklarda en başarılı mikrofonlardan biri diye aldık. YouTube tanıtımlarında klavye sesi bile gitmiyor.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Okunan ezan sesi net bir şekilde Discorddaki kişilere gidiyor. Bunu nasıl önleyebilirim? iCUE ile ilgili veya ekstra bir ayar var mı? Wireless kulaklıklarda en başarılı mikrofonlardan biri diye aldık. YouTube tanıtımlarında klavye sesi bile gitmiyor.
cırt kulaklık ztn bu corsairin ki ler anladığım kadarıyla ama muhtemelen mik hassasiyetinde ayarlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede hs 55 var pişmanım biraz arkadan yanıp sönen ışığın sesi geliyor cızırtı gibi deri pad ztn terletiyor mik zaten rezalet cloud 2 nin ses kartı bozuldu diye aldım sonra onu da çözdüm boşa almış oldum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cırt kulaklık ztn bu corsairin ki ler anladığım kadarıyla ama muhtemelen mik hassasiyetinde ayarlarsın
Yok hocam 6k verdik cırt değil de. Ses olarak Cloud 2'den daha temiz, daha güzel. Rahatlık ve pil performansı da iyi. Mikrofon netliği de çok güzel. Sadece arkadan çok ses geliyor. Ezan sesi direkt olarak karşı tarafa gidiyor.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Yok hocam 6k verdik cırt değil de. Ses olarak Cloud 2'den daha temiz, daha güzel. Rahatlık ve pil performansı da iyi. Mikrofon netliği de çok güzel. Sadece arkadan çok ses geliyor. Ezan sesi direkt olarak karşı tarafa gidiyor.
dediğim gibi mikrofon hassasiyet ayarı var icue yazılımında

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
dediğim gibi mikrofon hassasiyet ayarı var icue yazılımında
Gördüğüm ayar bunlar var. Sidetone neyi ayarlıyor acaba.
resim_2024-09-14_214221104.png

evet.png

Sidetone açıkken dip ses geliyor birde.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
İkisi dediğin sidetone ve mic boost mu. Mic vol mikrofonun sesini kesiliyor haliyle.

Standart olarak seçili
bir saniye hocam cloud 2 ye geçtim şuan hs 55 i takıp ayaralarıma bakayım

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
İkisi dediğin sidetone ve mic boost mu. Mic vol mikrofonun sesini kesiliyor haliyle.

Standart olarak seçili
yani bende hepsi kapalı ama kullanıyorum tüm özellikleri micboost kapatıp deneye bilirsiniz bir tekrar

Standart olarak seçili
%50 de o iki ayarda ilk bahsettiklerim hocam boostu kapatım ve mik i 50 ye alın sorun çözülecektir diye düşünüyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
Discord guruldu azaltma acikken bile mi geliyor?

Owlore

80+
Ses ve görüntüden burayı artırın ben bas konuşta kullandığım için gerek duymuyorum
1726340086305.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,840
Üyeler
161,150
Son üye
ozkann2
Top Bottom