Joe Goldberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 102
hocam itopyaya baktım hs80 in fiyatı 4200 tl cloud 3 vatanda 5k olmuş hangisi daha iyi hangisini almalıyım cloud 3 sesi iyi değil diyolar hs80 nasıl
hocam 8k çok değilmi ya bencede cloud 3 wireless mantıklı ama şeyi korkutuyor ben fps oyunu oynayan birisiyim sesleri iyi olmaması korkutuyor açıkcası 4k verdiğim ürününIkisini de kullandim.Hs80 daha iyi fakat hs80 max alinir wireless alinmaz.Sarj suresi wireelessta 20saat iken maxte 65saat.Ek olarak sanirim hs80 defiginiz kablolu 4.2k.O fiyata cloud 3 wireeless var.
Surekli 4k ya dusen bir kulaklik![]()
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.itopya.com/corsair-hs80...xxEjGUwE241aSC4D51rH4nTW6rJVwsSetMiSxDI1_P4He hocam ne diyodun alınır mı?Ikisini de kullandim.Hs80 daha iyi fakat hs80 max alinir wireless alinmaz.Sarj suresi wireelessta 20saat iken maxte 65saat.Ek olarak sanirim hs80 defiginiz kablolu 4.2k.O fiyata cloud 3 wireeless var.
Surekli 4k ya dusen bir kulaklik![]()
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.itopya.com/corsair-hs80...xxEjGUwE241aSC4D51rH4nTW6rJVwsSetMiSxDI1_P4He alınır mı? hocamAmazon satıcılı ve göndericili olması şartıyla öncelikle denemek için Cloud 3 Wireless alınabilir. Beğenilmezse iade edilip HS80 Wireless alınabilir ancak ortalama 25-27 saat pil ömrü ve piline göre olan ağırlığı önemli.
Kral yalan onlar kablolu cloud 3 var bende hem oyun olsun hem müzik olsun çok iyi bir sesi varhocam 8k çok değilmi ya bencede cloud 3 wireless mantıklı ama şeyi korkutuyor ben fps oyunu oynayan birisiyim sesleri iyi olmaması korkutuyor açıkcası 4k verdiğim ürünün
c3 kullanıyorum silah sesleri mahalleden geliyor sanıyorum öyle bir şey.hocam 8k çok değilmi ya bencede cloud 3 wireless mantıklı ama şeyi korkutuyor ben fps oyunu oynayan birisiyim sesleri iyi olmaması korkutuyor açıkcası 4k verdiğim ürünün
okadar kötü yani hocam ozaman hs80 wireless çakıyorumc3 kullanıyorum silah sesleri mahalleden geliyor sanıyorum öyle bir şey.
Tc3 kullanıyorum silah sesleri mahalleden geliyor sanıyorum öyle bir şey.
Cs de anubis oynarken mirage daki adamların sesini duyuyorum öyle diyimokadar kötü yani hocam ozaman hs80 wireless çakıyorum
https://www.itopya.com/corsair-hs80...xxEjGUwE241aSC4D51rH4nTW6rJVwsSetMiSxDI1_P4He hocam ne diyodun alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.itopya.com/corsair-hs80...xxEjGUwE241aSC4D51rH4nTW6rJVwsSetMiSxDI1_P4He alınır mı? hocam
cs prolarının %90ı c3 wireless kullanıyor bende sadece fps oynuyorum denebilir bende c3 wireless kullanıyorum tavsiye ederimhocam 8k çok değilmi ya bencede cloud 3 wireless mantıklı ama şeyi korkutuyor ben fps oyunu oynayan birisiyim sesleri iyi olmaması korkutuyor açıkcası 4k verdiğim ürünün
hocam arkadaşlar mirageden anubisin sesi geliyo diyolar ne diyosun bu konuyla ilgilics prolarının %90ı c3 wireless kullanıyor bende sadece fps oynuyorum denebilir bende c3 wireless kullanıyorum tavsiye ederim
hocam itopyada sadece mağazalardaymış aktif satan biryer bulamadım hs80 wireless bildiğiniz önerebilir misiniz?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar okunuyor mu?
alakası yok ayar yapmadan kullanıyorlar büyük ihtimalle dediğim gibi böyle bir şey olsa esporcular neden kullansın sadece cs de değil rainbow pubg vs tüm oyunlarda proların çoğu bunu kullanıyorhocam arkadaşlar mirageden anubisin sesi geliyo diyolar ne diyosun bu konuyla ilgili