Arkadaşlar HS80 kulaklığa sahibim kablosuz kullanımda ses düzeyi düştü birden bire. Kablolu kullanım ses düzeyi gayet güzel ama kablosuza geçince ses inanılmaz azalıyor. Başına gelen veya bilgisi olan var mı?
iCUE uygulamasında 1 aydır sorunsuz kullanıyordum bu sorun olunca silip tekrar uygulamaya bağladım ama düzelmedi. Dolby Accessi de denedim ondada düzelmedi. Dün başka bir bilgisayara taktım sonra kendi bilgisayarıma taktım ne olduysa ondan sonra oldu.iCUE uygulamasını indirdin mi? Dolby Access ile de EQ ayarı yap.
Uygulamayı tekrar sil yükle. Başka PC'ye taktıysan o PC'de iCUE yoksa zaten ses kalitesi düşüyor.iCUE uygulamasında 1 aydır sorunsuz kullanıyordum bu sorun olunca silip tekrar uygulamaya bağladım ama düzelmedi. Dolby Accessi de denedim ondada düzelmedi. Dün başka bir bilgisayara taktım sonra kendi bilgisayarıma taktım ne olduysa ondan sonra oldu.
Hocam sorun düzeldi, Kablosuz bağlantıya geçince Windows uygulama seslerini kısıyormuş 1 aydır ilk defa başıma geldi. Dolby Accesste önerdiğiniz EQ ayarı var mı? Teşekkür ederimUygulamayı tekrar sil yükle. Başka PC'ye taktıysan o PC'de iCUE yoksa zaten ses kalitesi düşüyor.
Hocam sorun düzeldi, Kablosuz bağlantıya geçince Windows uygulama seslerini kısıyormuş 1 aydır ilk defa başıma geldi. Dolby Accesste önerdiğiniz EQ ayarı var mı? Teşekkür ederim