Neler Yeni

HTML EKRAN DA GÖZÜKEN AMA ÇALIŞMAYAN KOD

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
Selam arkadaşlar proje ödevim için güzel bir site yapıyorum ve bitti sayılır son olarak kodların sitede gözükmesi istendiği için html ve css diye menü açtım o menünün içine html kodlarımı yazınca menü 2 kademe oluyor demek istediğim html kodlarının baştan sonra ctrl+v yaptıktan sonra sayfada sadece metin halinde gözükmesi bunu nasıl yaparım

batuhan0088

80+ Bronze
Sorunu tam olarak anlamadım. Sayfa için de metin mi göstermek istiyorsun. Paragraf etiketi kullanabilirsin. Örneğin <p><\p> veya span veya h1, h2 etiketlerini

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H
kodları sitede göstermek istiyorsanız <p> içine alabilirsiniz. Muhtemelen paragraf içine alınca kod olarak kabul etmez metin olarak görür.

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kodları sitede göstermek istiyorsanız <p> içine alabilirsiniz. Muhtemelen paragraf içine alınca kod olarak kabul etmez metin olarak görür.
malesef geçersiz kod olarak algılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunu tam olarak anlamadım. Sayfa için de metin mi göstermek istiyorsun. Paragraf etiketi kullanabilirsin. Örneğin <p><\p> veya span veya h1, h2 etiketlerini
html'de yazdıgım kodların gözükmesini istiyorum sadece metinleri malesef hiçbiri işe yaramıyor örnek olarak css için yaptıgım örneğin bir fotosunu eklemek istedim:
Ekran Alıntısı.PNG

html'de yazdıgım kodların gözükmesini istiyorum sadece metinleri malesef hiçbiri işe yaramıyor örnek olarak css için yaptıgım örneğin bir fotosunu eklemek istedim:
Ekran Alıntısı.PNG
görüğünüz gibi kodlar metin olarak geliyor css de ama htmlde öyle değil

Son düzenleme:

batuhan0088

80+ Bronze

html'de yazdıgım kodların gözükmesini istiyorum sadece metinleri malesef hiçbiri işe yaramıyor örnek olarak css için yaptıgım örneğin bir fotosunu eklemek istedim:Alıntıyı görüntüle

Css kodlarını yanlış yerde kullanmışsınız. Biraz css geliştirmelisiniz. Head kodlarının arasına şu kodu ekleyip kullanmanız gerekiyor. Örneğin
<style type="text/css">
div{
color:red;
}
</style>

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Canpolat
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi / Finans

html'de yazdıgım kodların gözükmesini istiyorum sadece metinleri malesef hiçbiri işe yaramıyor örnek olarak css için yaptıgım örneğin bir fotosunu eklemek istedim:Alıntıyı görüntüle

Batuhan0088 isimli kullanıcının dediği gibi css kodlarını <head></head> kısmının arasına <style></style> etiketleri arasında yazmalısınız.

Seran_Tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak ŞERAN
Ve ya istersen headin içine, actigin css dosyasını bağlarsın eğer yapmadıysan o şekilde gözükmesi normal çünkü sen htmle bunların style için olduğunu söylemiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,888
Üyeler
166,100
Son üye
Eng.
Top Bottom