Neler Yeni

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

HDogus

80+ Bronze
Evimize 2 avmde 10 dakika ikisindede stok gözüküyor yarın belki uğrarım😅 2/3 senedir 6 modelini kullanıyorum hala bir sıkıntısı yok 8 e geçmeye değer mi?

Migi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Ankara'da stokta var gözüküyor ama stok bilgisi doğru mudur ki, bigliniz var mı?

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Melih Baygör
teşhir ürünler sadece telefon veya alışveriş yoluyla mağazadan sipariş verilebiliyormuş, müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim. daha önce teşhir ürün siparişim olmamıştı. ankarada ikamet ediyorum ancak stoktaki mağazalar bana uzak. alışveriş yapan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kilimcinin Köroğlu
Mağazadaki personeller kendilerine alıyor bu tür ürünleri sürekli Vatan'da. Geçen 4070 ti indiriminde mağazada olay çıkarıp müdürle görüşmek istediğimi aksi taktirde Ankara Ticaret İl Müdürlüğü ve Ticaret Bakanlığı'na yazılı bildirimde bulanacağımı söyleyince arkadaşlar stok sistemini açıp gözümle görene kadar yardımcı oldular ve eklediler: söz konusu mağazanının personeli kendi arasında ben alacam sen alacan kavgası ederken başka bir mağazadan başka bir personel çekiyor ürünü ve olay daha da büyüyor. Zaten her yıl düzenli fakirleşip borçlandırılıp elektronik ürünleri normalin 6 katı fiyata satın alıyorsunuz, bir de "indirimli" bir ürün satın alabilmek için ürünü satan mağazanın personeli mi olacaksınız?
Genel müdürlük ve ticaret müdürlüğüne şikayet edin yoksa bu küçük mide bulandırıcı düzen değişmeyecek.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
murat
ben ankarayı aradım nette stok gözüküyor ama temsilci stok yok dedi

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Tugra
Temsilci numarasını nasıl buluyorsun bende kendi şehirimdeki temsilcinin numarası lazım

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
İlk başta stok durumu az yapıp sonra teshir yaptılar simdide yok mu diyorlar cidden vatan çalışanları kendi alıyor bu tarz ürünleri

Top Bottom