Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router ₺1.499+Kargo Trendyol

eunusymre

80+
Reaksiyon skoru
22
superonline nın verdiği hg255 i kullanıyoruz kaç yıldır, buna geçsek çekim kalitesi vs. artarmı? birde sanırım buna geçersek telefon hizmeti çalışmaz ona uygun üretmişler 255 i

superonline nın verdiği hg255 i kullanıyoruz kaç yıldır, buna geçsek çekim kalitesi vs. artarmı? birde sanırım buna geçersek telefon hizmeti çalışmaz ona uygun üretmişler 255 i
Bu ürün router. Diğeri modem. Telefon bağlantısı olmaz. Diğer modemin lan portundan bağlayarak, wifi özelliğinden faydalanabilirsiniz. Eğer telefon hattı kullanmayan biri varsa süperonline şifresini elde edip kendi modemini iptal edebilir. Bağlantı portları 3x 1gb + 1x 2.5g ethernet.

ilk ciktigi gunden beri kulaniyorum.
turknet sagolsun sifre paylasmayi dert edinmiyor, dolayisiyla operatorun verdigi modem/router kullanmaniza gerek kalmiyor.
iki adet aldim. biri fiber girisinde, digeri evin oteki ucunde ethernetle bagli
mesh maglaniyorlar, ev ici ayni ag adi ile baglaniyo cihazlar,
hangisne yakinsan o devraliyor baglantiyi.
wifi 7 reciever olmadigindan test edemedim ama wifi 6 cihazlar ort 650-700mbitleri goruyor kablisuzda

Fiyatı normalde ₺2.000 bandında, ihtiyacı olan kaçırmasın derim. Trendyolda çok yorumu yok ancak buradan Hepsiburada yorumlarına bakabilirsiniz.

Bu modem diğer Huawei modemlerle (AX2 gibi) mesh yapabiliyor mu o önemli benim için. Yapacağına dair kesin bilgi bulsam 2 bin de olsa alacağım da ona dair bir şey bulamadım.

Bu modem diğer Huawei modemlerle (AX2 gibi) mesh yapabiliyor mu o önemli benim için. Yapacağına dair kesin bilgi bulsam 2 bin de olsa alacağım da ona dair bir şey bulamadım.
yapılıyor
1755985454713.webp

Son düzenleme:
Fiber ise Superonline şifre vermiyor başka modeme geçemiyorsunuz.

İmkansız değil ama çok zor diye biliyorum, bana vermediler bilgileri internette yazılanlara göre de genelde tavırları böyleymiş.
Evet biraz uzatıyorlar ama sonunda veriyorlar genelde ben ofis için keenetic modem almistım ona geçirdim

Geri