kingmarkuss
80+
Merhaba. Huawei matepad 11.5 almayı düşünüyorum da bunda Steam Link kullanarak oyun oynayabilir miyim? Bilgisi olan var mı kullanan var mı? Teşekkürler.
Ben de var o tabletten. Hiç denemedim ama steam link ile oyun oynamayı. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama denerim. Müsait bir zamanımda.Merhaba. Huawei matepad 11.5 almayı düşünüyorum da bunda Steam Link kullanarak oyun oynayabilir miyim? Bilgisi olan var mı kullanan var mı? Teşekkürler.
Kanka öyle bir iyilik yaparsan efsane olur. Genel olarak önerir misin kalem de alıp okulda kullanacağım.Ben de var o tabletten. Hiç denemedim ama steam link ile oyun oynamayı. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama denerim. Müsait bir zamanımda.
Öneririm gayet kullanışlı fiyatına göre. Biraz daha paraya kıyıp samsungun bu tarz bir modelini alacaktık aslında ama Mağazalarda denedikten sonra hani standart bir kullanıcı için diğerlerine hiç gerek yok. Kalemini de aldım gayet güzel kullanıyorum.Kanka öyle bir iyilik yaparsan efsane olur. Genel olarak önerir misin kalem de alıp okulda kullanacağım.
Ben de Samsung baktım da fiyatı 10500 olduğu için vergi indirimine girmiyor. Huawei indirimle 7500 TL'ye gelecek klavyesi falan da var. Mantıklı mı sence sen kaça aldın?Öneririm gayet kullanışlı fiyatına göre. Biraz daha paraya kıyıp samsungun bu tarz bir modelini alacaktık aslında ama Mağazalarda denedikten sonra hani standart bir kullanıcı için diğerlerine hiç gerek yok. Kalemini de aldım gayet güzel kullanıyorum.
Ben 8000 TL'ye almıştım kasım indirimlerinden. Açıktan okuduğum için indirimden faydalanamadım. Kardeşimle birlikte kullanıyoruz. Not alma konusunda pdf'den soru çözme konusunda vs. Arada kardeşim çizim de yapıyor gayet güzel. Sadece google servislerini 3. parti bi uygulamadan kullandığımız için gbox gibi, ondan dolayı yaşanan ufak tefek pürüzler var ama çok önemli değil.Ben de Samsung baktım da fiyatı 10500 olduğu için vergi indirimine girmiyor. Huawei indirimle 7500 TL'ye gelecek klavyesi falan da var. Mantıklı mı sence sen kaça aldın?