Huawei Deneyimlerim

YuZi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
383
Evet arkadaşlar başlıktan anladığınız üzere, geçen sene sevgililer gününde Türktelekom'dan aldığım bu lanet telefonun bana yaşattığı kötü şeyleri anlatacağım.

-Huawei Psmart 2019

Umarım iyisinizdir, sağlığınız, keyfiniz yerindedir...

Öncelikle kameradan bahsedeceğim, herhangi bir cisme yakın çekim vs gayet güzel fakat bu değişik ışığa gelince kafayı yiyor, snapte çektiğim bir fotoğraf bi bakın şuna altta olacak herhalde, sanki içine toz kaçmış oynaşıyorlar gibi. Normal çekim, tamam buna eyvallahta neden snap'e girince kamera fps düşüyor ya çok karışık abicim görmeniz lazım sizin bunun.
Snapchat-695530764.webp

Ayarlar özellikler ona bişe dediğim yok bi tek bişe indirirken her mb da bildirim sesi geliyor o biraz ayar ediyor.

Oyun performansı çöp abi basit bir oyunda kasıyor, yani bazılarında olmuyor düşükte falan, ben bunu sıfırladım hala aynı arkadaşımın ki de aynıydı yani kasıyor bu. (telefonda oyun oynanmaz bence tabi)

Şarjı gayet gidiyor fakat kamera performans ben pek beğenmedim şahsen ya, ne bileyim İphone alın xiaomi alın yani ben olsam telefon alıcakların yerinde İphone alırım.

*Herhangi bir art niyet yoktur, eleştiri gibi bakın.

Aynı modelden abime aldım kendisi sosyal medya için kullanıyor. Herhangi bi kasma donma yaşamadan (3 gb ram olmasına rağmen arayüzde v.s gayet akıcı) memnun kaldık eniştemede aldım kendisi devamlı oyun oynar pubg de dahil buna ayarlarını bilmiyorum ama kasma olmadan oynuyor ve şarjından oda memnun. En son yine komşumuza önerdim oda şuan gayet memnun kullanıyolar. Rahatsız olduğun bildirim sesini ayarlardan kapatabileceğini düşünüyorum. Snapte çektiğin fotoğrafa gelince o ışıkta noise artacaktır yani kumlanma normal kamerada da olabilir. Eğer olmuyorsa ve fotoğraftan anladığım düşük ışık değilse ve sadece snapte yapıyosa uygulamayla bi uyumsuzluğu olabilir. Gün ışığındaki çekimleri falan güzel yani telefonun.

Evet arkadaşlar başlıktan anladığınız üzere, geçen sene sevgililer gününde Türktelekom'dan aldığım bu lanet telefonun bana yaşattığı kötü şeyleri anlatacağım.

-Huawei Psmart 2019

Umarım iyisinizdir, sağlığınız, keyfiniz yerindedir...

Öncelikle kameradan bahsedeceğim, herhangi bir cisme yakın çekim vs gayet güzel fakat bu değişik ışığa gelince kafayı yiyor, snapte çektiğim bir fotoğraf bi bakın şuna altta olacak herhalde, sanki içine toz kaçmış oynaşıyorlar gibi. Normal çekim, tamam buna eyvallahta neden snap'e girince kamera fps düşüyor ya çok karışık abicim görmeniz lazım sizin bunun.
Alıntıyı görüntüle

Ayarlar özellikler ona bişe dediğim yok bi tek bişe indirirken her mb da bildirim sesi geliyor o biraz ayar ediyor.

Oyun performansı çöp abi basit bir oyunda kasıyor, yani bazılarında olmuyor düşükte falan, ben bunu sıfırladım hala aynı arkadaşımın ki de aynıydı yani kasıyor bu. (telefonda oyun oynanmaz bence tabi)

Şarjı gayet gidiyor fakat kamera performans ben pek beğenmedim şahsen ya, ne bileyim İphone alın xiaomi alın yani ben olsam telefon alıcakların yerinde İphone alırım.

*Herhangi bir art niyet yoktur, eleştiri gibi bakın.
Hocam benim takıldığım nokta neden sevgililer gününde kendine telefon aldın ? ?

Geri