yufuscuk
80+ Silver
Dahası
Sizce bu iki kulaklıktan hangisi daha mantıklı müzik dinleyebilmek için kullanacağım
huawei freebuds arkadaşın vardı bi kaç aya tekinde bağlantı sorunu yaşadı jbl wawe buds kullanıyorum bayadır hiçbir sorunu yok ses kalitesi de guzelJBL'den daha iyiler diye biliyorum bunları
Anker hakkında bir fikriniz var mı ve jbl link atabilir misiniz?huawei freebuds arkadaşın vardı bi kaç aya tekinde bağlantı sorunu yaşadı jbl wawe buds kullanıyorum bayadır hiçbir sorunu yok ses kalitesi de guzel
Bu benim almayı planladıklarımdan daha uygun benim baktıklarım 2.5k her neyse ama ben pek bunu beğenemedim tasarım olarakJBL Wave Buds Tws Kulakiçi Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, JBL Wave Buds TWS Kulak içi kulaklık en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
JBL Wave Buds Tws Kulakiçi Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, JBL Wave Buds TWS Kulak içi kulaklık en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
anker hakkında bi fikrim yok
Silikonlu olmadığı için çok tatmin edici değil ama ses kalitesi güzel baya. Ben zaten yuksek sesle dinlemedigim için beni cok etkilemiyor bass kalitesiBass kalitesi nasıl?
huawei free buds için soyledim pro için bi fikrim yokBu benim almayı planladıklarımdan daha uygun benim baktıklarım 2.5k her neyse ama ben pek bunu beğenemedim tasarım olarak