Ben bu ürünü kullanıyorum. Saati tam olarak sarıyor. Düşmeye ne kadar korur tartışılır ama çizilmelerden korur.Merhaba arkadaşlar,yakın zamanda başlıktaki saatten aldım.Bu saate koruyucu cam almak istiyorum.Önerebileceğiniz kaliteli bi koruyucu cam var mıdır?
Bu ürün saatin üstünde çok belli oluyor mu?Ben bu ürünü kullanıyorum. Saati tam olarak sarıyor. Düşmeye ne kadar korur tartışılır ama çizilmelerden korur.
![]()
Huawei Watch GT3 46MM 360 Tam Koruma Silikon Ekran Koruyucu Şeffaf Fiyatları ve Özellikleri
Huawei Watch GT3 46MM 360 Tam Koruma Silikon Ekran Koruyucu Şeffaf en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İllaki ancak çoğu koruyucu hızlı bi şekilde düşüyormuş.Sağlam olanlarından almak istiyorum o yüzden.İstanbul'da bir kılıfçı dükkanında GT2 için koruyucu aldım. Ardından koluma saati takarken düşürdüm ve sonuç ne camda ne koruyucusu hasar vardıEn basiti bile hayat kurtarıyor hocam.
Bu ürün için zamanla sararıyor demişler.Doğru mudur acaba?Ben bu ürünü kullanıyorum. Saati tam olarak sarıyor. Düşmeye ne kadar korur tartışılır ama çizilmelerden korur.
![]()
Huawei Watch GT3 46MM 360 Tam Koruma Silikon Ekran Koruyucu Şeffaf Fiyatları ve Özellikleri
Huawei Watch GT3 46MM 360 Tam Koruma Silikon Ekran Koruyucu Şeffaf en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
4-5 Aydır kullanıyorum bir sararma yaşamadım. Ama öyle saatlerce dışarıda kullanılan bir ekran koruyucuda yaşanır mı bilemem.İllaki ancak çoğu koruyucu hızlı bi şekilde düşüyormuş.Sağlam olanlarından almak istiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ürün için zamanla sararıyor demişler.Doğru mudur acaba?