Neler Yeni

Huawei HarmonyOS 2.0

MtheN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet DEĞER
Beyler 2 sorum olacak
1.) Geçtiğimiz günlerde Huawei HarmonyOS 2.0 ı duyurdu. Bu işletim sistemi eski telefonlar için de gelir mi ? (Biraz saçma ama)
2.)Ben bundan 3 4 ay önce Huawei Y7 2019 telefonunu aldım şu günlerde canım sıkıldığı için PUBG oynamak istedim. Oyunu indirdim ama oyunu oynarken saçma bir şekilde telefonda takılmalar oluyor, spray falan atarken sanki telefon 2. parmağımı algılamıyor araştırdım biraz, sonra telefonumda Jiroskop özelliğinin olmadığını öğrendim bu soruna bir çözüm var mı? ne yapabilirim? İnternette baktım Jiroskop taktırabilirsiniz diyor ama garantisi daha devam ediyor telefonun garantisini bozmak istemiyorum ne yapacam? Lütfen yardımcı olun. (BU ARADA TELEFON ALIRKEN DİKKAT EDİN...)

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Beyler 2 sorum olacak
1.) Geçtiğimiz günlerde Huawei HarmonyOS 2.0 ı duyurdu. Bu işletim sistemi eski telefonlar için de gelir mi ? (Biraz saçma ama)
2.)Ben bundan 3 4 ay önce Huawei Y7 2019 telefonunu aldım şu günlerde canım sıkıldığı için PUBG oynamak istedim. Oyunu indirdim ama oyunu oynarken saçma bir şekilde telefonda takılmalar oluyor, spray falan atarken sanki telefon 2. parmağımı algılamıyor araştırdım biraz, sonra telefonumda Jiroskop özelliğinin olmadığını öğrendim bu soruna bir çözüm var mı? ne yapabilirim? İnternette baktım Jiroskop taktırabilirsiniz diyor ama garantisi daha devam ediyor telefonun garantisini bozmak istemiyorum ne yapacam? Lütfen yardımcı olun. (BU ARADA TELEFON ALIRKEN DİKKAT EDİN...)
jiroskop ile pubg nin bir bağlantısı yok

genelde araba oyunlarında telefonu sağ ve sola çevirmene yarıyor o jiroskop ama pubg de böyle bir özellik yok

Harmony OS benim bildiğim yeni telefonlara gelecek

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Beyler 2 sorum olacak
harmony os yeni tellere gelcek diye biliyorum ama kurarsın bi şekilde
ayrıca jiroskop yarış oyunlarında yada vr oyunlarında işe yarar pubg ile alakası yok o telefon kasınca senin dokunduğun yeri algılıyodur ama geç tepki veriyodur eğer hiç tepki vermiyosa ekran sorunludur

MtheN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet DEĞER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
harmony os yeni tellere gelcek diye biliyorum ama kurarsın bi şekilde
ayrıca jiroskop yarış oyunlarında yada vr oyunlarında işe yarar PUBG ile alakası yok o telefon kasınca senin dokunduğun yeri algılıyodur ama geç tepki veriyodur eğer hiç tepki vermiyosa ekran sorunludur
Ama baya bir araştırdım kronik bir sorun tüm y7 2019 kullanıcıları bundan şikayetçi. Koskoca Huawei bozuk telefon satmayacktır millete herhalde

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ama baya bir araştırdım kronik bir sorun tüm y7 2019 kullanıcıları bundan şikayetçi. Koskoca Huawei bozuk telefon satmayacktır millete herhalde
hayır ama oyun kastığı zaman dokunduğun yeri geç algılar telefonda sorun yok yani oyun kastığı için başka bi oyunda dene ağır olmayan bakalım oluyormu

MtheN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet DEĞER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır ama oyun kastığı zaman dokunduğun yeri geç algılar telefonda sorun yok yani oyun kastığı için başka bi oyunda dene ağır olmayan bakalım oluyormu
p9 lite da böyle bir sıkıntı yoktu baya bi kullandım ayrıca şuan elimde bi'de Samsung j7 var ondanda kasmıyor böyle bir sorun yok

Top Bottom