🔥İndirim Huawei M Pencil Pro 3.500 TL (2025 MatePad 12 X ve Matepad Pro 12.2 için) HB

dembe

80+
Reaksiyon skoru
33

Ürün sadece iki model ile uyumlu. Başlığa bilerek yazdım, boşuna kimse tıklamasın diye.

MatePad 12 X 2025 ve MatePad Pro 12.2-inch 2025 için uyumlu. Diğer modellere uyumsuz.

Fiyat bu kalem için çok uygun. M Pencil 3. Nesil Paket ile benzer fiyatlarda.

Alacak olan varsa kartlarının e ticaret kampanyalarına katılmayı unutmasın. Ufak da olsa ekstra puan gelir.

Kendi sitesinde 6.000 TL.

1000154396.webp

2 gün önce bir abide gördüm kütüphanede biraz konuştuk. Apple Pencil Prodan farkı yok artı olarak arkasındaki tuş ile direkt notları açabiliyorsunuz. Benim Apple Pencil 2. Nesil yanında gariban kaldı resmen :D

2 gün önce bir abide gördüm kütüphanede biraz konuştuk. Apple Pencil Prodan farkı yok artı olarak arkasındaki tuş ile direkt notları açabiliyorsunuz. Benim Apple Pencil 2. Nesil yanında gariban kaldı resmen h
Huawei artık kaliteli şeyler piyasaya sürüyor tabletleri telefonları kalemleri kulaklık saat xiaomiden kat kat üstte hele o huawei pura 80 ultra fena bi cihaz

O kadar ambargoya rağmen Apple,Samsung vb. Markalardan çok daha fiyat performans ürünle üretiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei MatePad 11.5 2025 yerine 12 X alsam fiyatina değer mi?

Huawei artık kaliteli şeyler piyasaya sürüyor tabletleri telefonları kalemleri kulaklık saat xiaomiden kat kat üstte hele o huawei pura 80 ultra fena bi cihaz
Kesinlikle hocam

Huawei her zaman Apple dengi bir markaydı zaten ama Google banından dolayı kimse tercih etmiyor şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,681
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri