Neler Yeni

Çözüldü✓ Huawei Matebook D15 ekran fiyatı nedir..?

JackieTR

80+ Bronze
Konu biraz uzun olabilir lütfen okuyup yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Kız arkadaşım Huawei Matebook D15 model bir laptop almış ünüversite için yurda gidince bir şekilde nedeni belirsiz iç cam kırılmış alalı 1 ay oldu..

Servise göndermesini söyledim ve fiyat olarak 3.180 lira yakın bir şey istemişler.

Bir bakar mısınız gerçekten bu fiyat ediyor mu yoksa teknosa fiyatları mı şişiriyor zaten teknosa sevmem almışlar bir kere oradan.

Laptop modeli : Huawei Matebook d15 bohrd-wdh9dl

Ekran modeli yazınca bu çıkıyor yarı yarıya fiyat çıkıyor : https://www.akakce.com/laptop-ekran...n-15-6-slim-30-pin-ips-fiyati,1707118874.html

Laptop da bu : 12 - 13k civarı almış.
https://www.teknosa.com/huawei-mate..._tHjf2wm9OsdkXVk5eFr7SN6Q1NqxQcxoC21sQAvD_BwE

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
aynı sorunu yasadık aynı modelde. KVK servise gonderdik 3k ücret cıktı. Güvendigin mahalle bilgisayarcısı varsa ona sorabilirsin ancak KVK için biz 3k para odemistik yani normal.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorunu yasadık aynı modelde. KVK servise gonderdik 3k ücret cıktı. Güvendigin mahalle bilgisayarcısı varsa ona sorabilirsin ancak KVK için biz 3k para odemistik yani normal.
Hocam alt üstü ekran olduğu için mantıksız geldi fiyat konusu 15.6 ekran olduğu için tabi her ekran uyacak demiyorum ancak bir şeyler dönüyor. İnternet te ki ekran fiyatı mı farklı bir model yoksa cidden kazıklıyor lar mı anlamış değilim. Bir de şöyle şartları var açarsanız başka yerde yapılırsa garanti dışı daha ucuza yaptırsan bile garanti dışı kalması mantıksız. Ne diyim size de bize de geçmiş olsun.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Panel zarar gördüyse fiyatlar normal denilebilr. İnternetten panel değişimi yapan yerleri araştırıp fiyat alabilirsiniz.

Mert

80+ Silver
Teknosa ile ilgisi yok, fiyatları yetkili servisler belirliyor. İnternette parça fiyatının iki katı fiyat çıkartmaları normal. Orijinal ve sıfır parça kullanıyorlar, ayrıca garantili olacak ve işçilik bedeli de var.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Panel zarar gördüyse fiyatlar normal denilebilr. İnternetten panel değişimi yapan yerleri araştırıp fiyat alabilirsiniz.
Teknosa ile ilgisi yok, fiyatları yetkili servisler belirliyor. İnternette parça fiyatının iki katı fiyat çıkartmaları normal. Orijinal ve sıfır parça kullanıyorlar, ayrıca garantili olacak ve işçilik bedeli de var.
Vallaha arkadaşlar. Laptop dan çok uzun zaman ayrı kaldım tabi tamir filen kendi çapımda yapıyorum yeni nesiller olmasa da.. Üsste ki arkadaşta aynı sorunu yaşamasa cidden bir sıkıntı hissedecektim. Böyle durumlar da koruma paketi çok iyi oluyor da artık olan olmuş tavsiye ve açıklamalarınız için sağolun. Konu başlığını siliyim de firmayı kötüler şekilde olması. Konu çözülmüştür teşekkürler. İyi forumlar.

Top Bottom