Neler Yeni

Huawei matebook d16 alınır mı?

hatdog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Linux Dağıtımları
Amacım ofis pragramlarını,tarayıcı vs. vs. kullanmak olup,önümdeki 5-6 yıllık öğrencilik hayatımda kullanmayı düşündüğüm için güçlü bir laptop arıyorum.Ön spariş olduğu için Bu laptop 8/512 olanı 8397 tl den 7000 liraya geliyor.Sizce uygunmu,neden? Farklı tercihlerde olabilir daha fazla ekliyemem.

En İyi Cevap
D14 modelini kullanıyorum benzer modeller denebilir. Hatta D16'da daha iyi işlemci bulunuyor. 8 GB RAM'in 1,5 GB'ını ekran kartına ayırıyor. Sana 6,5 GB RAM kalıyor. Yine de günümüz şartlarında sınırda. Depolaması da yeterli.
Günlük kullanım için tamamen ideal. Şöyle anlatayım yaklaşık 1.5 saatte şarjını dolduruyor ve tarayıcı/online derslerde aralıksız 5-6 belki 7 saat kullanım sağlıyor. Şarj adaptörü çok küçük olması da bir avantaj.
Başka bir sorun varsa cevaplayabilirim. Ama şöyle düşün D16 daha üst düzel donanıma sahip yani benim anlattıklarımdan daha iyi performans alırsın.

Ariseks

80+ Gold
Amacım ofis pragramlarını,tarayıcı vs. vs. kullanmak olup,önümdeki 5-6 yıllık öğrencilik hayatımda kullanmayı düşündüğüm için güçlü bir laptop arıyorum.Ön spariş olduğu için Bu laptop 8/512 olanı 8397 TL den 7000 liraya geliyor.Sizce uygunmu,neden? Farklı tercihlerde olabilir daha fazla ekliyemem.
@cagan_32 d14 veya d15 kullanıyordu büyük ihtimal yarın cevaplar

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
@Siri benzer modelini kullanıyor oyun oynamayacaksa en mantıklı model bence cs valorant falan da oynatıyor

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
D14 modelini kullanıyorum benzer modeller denebilir. Hatta D16'da daha iyi işlemci bulunuyor. 8 GB RAM'in 1,5 GB'ını ekran kartına ayırıyor. Sana 6,5 GB RAM kalıyor. Yine de günümüz şartlarında sınırda. Depolaması da yeterli.
Günlük kullanım için tamamen ideal. Şöyle anlatayım yaklaşık 1.5 saatte şarjını dolduruyor ve tarayıcı/online derslerde aralıksız 5-6 belki 7 saat kullanım sağlıyor. Şarj adaptörü çok küçük olması da bir avantaj.
Başka bir sorun varsa cevaplayabilirim. Ama şöyle düşün D16 daha üst düzel donanıma sahip yani benim anlattıklarımdan daha iyi performans alırsın.

En İyi Cevap
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Güçlü,hafif bir ultrabook bence. Oyun işi geforceNow ile çözülür. Ben de matebook 14 ile bunun arasındayım. Bakalım ne olacak.

Top Bottom