Neler Yeni

🔥İndirim Huawei Matepad 11 2023 6GB 128GB 11'' Tablet+Klavye 12498₺

KurtcanQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kurtuluş Can Kunter
Güncel olarak Matepad 11 2023 kullanıyorum ne GMS sorunları var ne kalem sorunu var ne de ekranda hz düşme olayı var S9 FE kadar fiyatını hak etmeyen tablet yok Huawei şu an tüm sorunları düzeltmiş durumda ayrıca 2 cihazıda kullandım Huawei çizim ve not alımı konusunda Samsung'tan daha iyi bir yerde. O fiyata TFT ekran mı dersin işlemcinin alev topu gibi ısınması mı dersin gerçekten hak etmiyor bence.
Dostum kalem kullanırken hz düşürüyor, dediğim gibi özellik bakımında daha iyi Huwaie ama not alma konusunda ki görüşüne katılmıyorum Samsung'un not uygulaması , uygulamasının özellikleri ve yazılımı kat kat iyi. Ben para verdiğim şeye bir şeylerle uğraşmak çabalamak istemiyorum her şeyi stabil , sorunsuz kullanmak istiyorum.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Onur Dogan
@wruno Uzun kullanımım olmadı teyzem ve yakın arkadaşım da var onlardan alıp kısa süreli periyotlar ve onların geri dönüşleriyle konuştum, çünkü dediğim gibi düzgün bir inceleme bulmak çok zor hepsi sponsorlu içerik. Ben de ürünün özelliklerini görüp sipariş verdim MatePad 11.5 paper editon'ı ama sonrasında çok fazla forumlarda gezdim alan kişilerle konuştum, yaşadıkları sorunları okudum ve verdiğim siparişi iptal ederek Samsung aldım. Aldığım versiyon da diğer tabletlerde ki gibi kalemin yapışmasını basic bir özellik olarak var olduğunu sanıp almıştım, bakmamıştım ama kalem bile yapışmıyor sadece ona özel şarj cihazıyla ( bozulursa kaybolursa hiçbir şansın yok, Türkiye de satılmıyor, çok pahalı bir şekilde Çin den sipariş verebiliyorsunuz ve kalem bu durunda çöp oluyor. ) eşleşmeyi de o şarj cihazıyla yapıyorsun (sürekli kompalar oluyormuş. ) ve bunların dışında kalemi kullanınca hz 30 ya da 60 hz düşüyor bu saçmalık bir şey 144 hz ekranın var kullanamıyorsun. Bu durumları görüp Samsung dan fazla para verdiğim cihaz böyle sayısız sorununu okuyunca vazgeçtim ve güvenilir olan ve başımı ağrıtmayacağını düşündüğüm ve özelliklerinin bir tık daha düşük olduğu Samsung s9Fe modelini satın aldım. EDİT : Google hesabına bağlı hesablı oyunlarınızı bağlıyamıyorsunuz resmi google hizmeti olmadığı için. Aklıma geldikçe böyle büyük sorunları eklerim.

Güncel olarak Matepad 11 2023 kullanıyorum ne GMS sorunları var ne kalem sorunu var ne de ekranda hz düşme olayı var S9 FE kadar fiyatını hak etmeyen tablet yok Huawei şu an tüm sorunları düzeltmiş durumda ayrıca 2 cihazıda kullandım Huawei çizim ve not alımı konusunda Samsung'tan daha iyi bir yerde. O fiyata TFT ekran mı dersin işlemcinin alev topu gibi ısınması mı dersin gerçekten hak etmiyor bence.
evet yanlıs hatırlamıyorsam kalem baglayınca paper edition olanlarda hz dusuyordu bende 11 yada 11.5 bakıyordum forumda birisi söylemişti.hatta media markta gidip denemistim bizzat. kalemin şarzı type-c diye hatırlıyorum belki yine paper olanda farklıdır. oyun mevzusunuda ben denemedim ama, emulator üzerinden oynadıgınız için baglanılabiliyorda olabilir. ayrıca suan tencentin supercellin, baska populer ne var bilmiyorum, bu firmaların kendisine baglıyabiliyorsunuz hesabınızı, googeplay veya apple ın servisine baglı kalmadan.
S9 FE kadar fiyatını hak etmeyen tablet yok Huawei şu an tüm sorunları düzeltmiş durumda ayrıca 2 cihazıda kullandım Huawei çizim ve not alımı konusunda Samsung'tan daha iyi bir yerde. O fiyata TFT ekran mı dersin işlemcinin alev topu gibi ısınması mı dersin gerçekten hak etmiyor bence.
katılıyorum

Son düzenleme:

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
Matepadler için uygun fiyatlı kalem alternatifi var mı

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Dostum kalem kullanırken hz düşürüyor, dediğim gibi özellik bakımında daha iyi Huwaie ama not alma konusunda ki görüşüne katılmıyorum Samsung'un not uygulaması , uygulamasının özellikleri ve yazılımı kat kat iyi. Ben para verdiğim şeye bir şeylerle uğraşmak çabalamak istemiyorum her şeyi stabil , sorunsuz kullanmak istiyorum.
Kullanıyorum aktif olarak hz düşürmüyor dostum? Ayrıca Huawei’nin go paint uygulaması olduğundan Samsung ile aralarında gram fark yok.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Onur Dogan
Matepadler için uygun fiyatlı kalem alternatifi var mı
bi tecrübem yok belki kullanılabilir olanlarıda vardır ama, para biriktirip orijinalini almanı tavsiye ederim. öbür türlü hem hissiyatı tatmin etmiyor hem paran bosa gidiyor. orijinal olmayan kalemlerle yapacaklarını muhtemelen ucu yuvarlak lastik olan ögretmenlerin ders anlattıgı kalemlede yaparsın. ben ipad ile kullanıyodum eskiden arayuzde dolanırken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,599
Üyeler
164,340
Son üye
formafelsefesi
Top Bottom