🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 6/128 6.899 TL 🔥🔥

Sanki 86 İnç 4K Oled ekranda 480p bir şey izleyecekmiş gibi davranıyorsunuz. IPC LCD 11.5 İnç ekranda izleyeceksiniz. O 5.1 GB kalite ile 400MB olan kalitenin farkını sadece o farkı anlamak için izlerken fark ederseniz. MatePad 11 kullandım, 720p izleyince kalitesiz olmuyor.
Kabak gibi belli oluyor. Poco Pad var bende, ekran 2K olduğu için 720P düşük bitrate videolar çamur gibi görünüyor.

hocam ben gerçekten almayı düşünüyorum fakat huawei uzun ömürlü müdür beni bi 4 sene kadar götürmesi gerekiyor

bende almayı düşünüyorum ders notları olsun, pdf'ler olsun benim için önemli, sizce 8k bütçede alınmalı mıdır? birde içinden kalem çıkıyormu?

bende almayı düşünüyorum ders notları olsun, pdf'ler olsun benim için önemli, sizce 8k bütçede alınmalı mıdır? birde içinden kalem çıkıyormu?
Alınır bu fiyat bandındaki en iyi tablet. Maalesef kutusundan kalem çıkmıyor.

arkadaşlar klavyeli şekilde 12 k almıştım 8 9 ay once müqemmel bi tablet tabletten istediğiniz her şeyi karşılıyor tek sıktınsı gogle felan olmaması onuda gbox uygulamasıyla çözüyoruz 8 9 k ya net alınır yanına siz kalem alırsanız daha iyi olur akıcılık harika yüzey harika

Huawenin yeni tabletini bekleyenler beklenesin. 20k dan çıkış yaptı. Ben gider o paraya iPad alırım ciddi ciddi çok pahalı

Geri