overkill
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 236
- İsim
- Axl Rose
Bence bu değil sebep, hafıza kartları çok yavaşlar.Hafıza kartı desteğini artık hiçbir firma koymuyor. Çünkü amaçları insanları kendi yedekleme sistemlerine abone yapmak.
internet olmayan ortamda bulunduğunda ne ile izleyeceksin peki 10 gblık filmi ? herkes sürekli internet olan ortamda bulunmuyor.
Tabletlerde neredeyse hiç foto ya da video çekilmiyor, 128 GB da medya için de bence yeterli. 2 ayda bir en az 4.5 - 5 saatlik uçak yolculuklarım oluyor, çeşitli Android uygulamalarının içinden ve tabii ki Netflix ya da Amazon Prime'dan film, dizi vs. indiriyorum, daha hiç yer olmadığı için yolda izleyecek şey kalmadığı olmadı. Ha ben giderim 6 ay internet olmayan yerde yaşarım diyen varsa o ayrı.
Bir de bu boydaki ekrana ve bu tip küçük ve seviyesi belli hoparlörlere sahip cihazlarda 10 GB'lık film indirmeye gerek var mı? 1080p çözünürlükte, ortalama bir bitrate fazlası ile yetecektir.
Şu an kontrol ettim hatta, Amazon'da en iyi kalitede indirme yapsanız dahi 1 saatlik video 1.82 GB yer kaplar diyor (ben bir alt kalitede indirmişim, yani orası ayarlıymış ve 1 saat için gereken alan yaklaşık 0,77 GB, 100 saatlik içerik indirilebilir bu durumda).
Yine Netflix'i kontrol ettim, örnek olarak 18 bölümlük Friends, sadece 1.3 GB yer kaplamış.
Son düzenleme: