Neler Yeni

Huawei MatePad 11.5 PaperMatte vs Samsung Galaxy Tab S9 FE+

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Teksöz
Dostlar bu iki tablet arasında kaldım Huawei' de kalem ve klavye dahil 13.999 TL. ( Pepermatte ekran )
Samsung ise sadece kalem ile 15.400 - 16.000TL ( Klavyesinin orijinali 10.000 tl )
Samsung'un kendi exynos işlemcisi biraz kafamı karıştırıyor.
Kullanım amacı üniversitede not almak ve dizi arada da oyun oynamak olacak.
Hangisini önerirsiniz ?

Karşılaştırma Linki : https://www.epey.com/tablet/karsila...-edition_samsung-galaxy-tab-s9-fe-plus-wi-fi/

Ekler

• IMG_20241228_105321.jpg
    IMG_20241228_105321.jpg
    206.5 KB · Hit: 19

Faramirxx

80+
kanka benim tablette tecrübem çok.Hem apple samsung 2 3 modeline sahip oldum hem de her marka hakkında yüzlerce inceleme izledim forumlarda gezdim yabancı dahil.Ipad airdan samsunga geçmiş biriyim.Sebeplerini de uzun uzun anlatabilirim istersen.Ama kesinlikle huawei alma google olmamasını o kadar hissettiriyor ki sana kendi uygulaması üzerinden indiriliyor evet ama bazı uygulamalarda optimizasyon sıkıntıları oluyor çalışmayı durduruyor açılmıyor aç kapa yapıyorsun vs vs gibi sorunlar var ve biraz araştır huaweide güncelleme almayan 1 2 senede almayı bırakan tabletlerde olmuş.Exynos eski işlemcilerine göre gayet iyi durumda ve google drive pdfe kolay ve sorunsuz ulaşma play store bunların rahatlığıda başka bu konuda sıkıntın olmasın ve benim için önemli şeylerden biri okulda not almak ve laptop gibi kullanmaktı.Samsung dex bilmiyorsan araştırabilirsin laptopu aratmadı bana samsung bu özelliğiyle.Ayrıca samsung note dünyadaki en iyi not uygulaması bence bunu da ücretsiz sunuyor.Appleın kaleminin ergonomik olmaması el ağrıtması ve cama yazma hissiyatı olduğunu için sürekli her harfte tak tak diye çok ses çıkardığı için kütüphanede insanlar duyuyor diye satmak zorunda kaldım ve samsungu böyle deneyimleyebildim.Sürekli eleştirir apple bir numara ya kafasında ilerlerdim ancak samsung not alma konforunu ve kalitesini görünce bir daha ıpade dönemiyorsun.Deneyimlemediysen en yakın tknosaya git kalemini al ve notelarda yaz.Huawei papermatte olması falan güzel özellikler çok cezbediyor klavye vs beraber satıyolar ama zaten bu yeteri kadar satamadığı için cezbedici şeyler yapma mecrubiyetinden kaynaklanıyor.Ben de hep huawei yöneldim bi sekilde 3.parti uygulamalarla cözülür vs dedim ama insanların başına gelen sorunlar ve şikayetleri gördükten sonra uzaklaştım.Not almada yüzlerce sayfa not alan biri olarak samsung bir numara bence.Ben tablette oyun oynamıyorum ama performanslar yakındır çok değişiceğini sanmıyorum geri dönüşün bir youtubeda araştır ama en önemlisi huaweiyin arkasına motor takıp uzaya çıkartsan da google servisleri olmadan ben almam :) bu benim görüşüm umarım sana da katkısı olur.Samsungtan bu kadar memnun olmasam da bu kadar uzun yazmazdım :D

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mustafa Aydemir
Dostlar bu iki tablet arasında kaldım Huawei' de kalem ve klavye dahil 13.999 TL. ( Pepermatte ekran )
Samsung ise sadece kalem ile 15.400 - 16.000TL ( Klavyesinin orijinali 10.000 tl )
Hangisini önerirsiniz ?

Karşılaştırma Linki : https://www.epey.com/tablet/karsila...-edition_samsung-galaxy-tab-s9-fe-plus-wi-fi/
gördüğüm bazı kaynaklarda matepad 11,5i övmüşler ama en neticesinde googlea bile farklı bi uzantıdan girdiğin bir tablet bilemiyorum 2k fazla verirsin ama kafan rahat olur bence

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
S9 Fe+ kullanıyorum öneriririm. Sorunuz varsa sorabilirsiniz

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Umut Şener
11.5s var aynı fiyata trendyolda

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Koray Yıldız
Hangisini önerirsiniz ?

Ben forumadaki birinin aklına uyup Matepad aldım, chrome paso çöküyor mecbur mozilla kullanıyorum daha stabil. Aklın varsa uzak dur huawei evreninden.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bay fahare
Mümkünse ikinci el S9plus veya düz modeli almaya çalış yoksa sıfır fe al

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Teksöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S9 Fe+ kullanıyorum öneriririm. Sorunuz varsa sorabilirsiniz
Hocam klavye işini nasıl çözdünüz orijinali gereksiz çok pahalı muadil veya orijinalini uyguna alabileceğim bir yer var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkünse ikinci el S9plus veya düz modeli almaya çalış yoksa sıfır fe al
Sıfır fiyatına da çıkabilirim sorun yok sadece değer mi onu düşünüyorum kalvye dahil olsa çoktan almıştım muhtemelen

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Umut Şener
Eğer trye geleceği kesinleşirse bunu bekle derim

Ekler

• Screenshot_2024-12-28-02-36-13-176_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-28-02-36-13-176_com.android.chrome-edit.jpg
    349.7 KB · Hit: 11

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bay fahare
Hocam klavye işini nasıl çözdünüz orijinali gereksiz çok pahalı muadil veya orijinalini uyguna alabileceğim bir yer var mı

Sıfır fiyatına da çıkabilirim sorun yok sadece değer mi onu düşünüyorum kalvye dahil olsa çoktan almıştım muhtemelen
Şuan S9 ultra kullanıyorum baya memnunum ama ne yapacağına bağlı sade not tutmak video izlemek de fe yeterli üstüne çıkmak istersen ana seri al

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

Klavye kullanmıyorum açıkçası o yüzden bir şey demem pek doğru olmaz

Top Bottom