Öneri Huawei matepad 11.5 vs İpad 9.nesil

Görüntü olarak çok da umurumda değil açıkçası. Zaten 2. el alıp sınav sonrası satmayı düşünüyorum. 7-8k bandında fiyatları.
Tek sorun kalemi. Kalem için orijinal olmayan bir kalem alınır mı?
Sıfırı 9 zaten hocam alınmaz o paralara ikinci el

Orj olunca ne +'sı oluyor. İllede alayım mı yani?
Ne + sı oluyor : hissiyatı mükemmel, gecikme - algılamama gibi problemleri yok. Bazı replikalarda ipadin yanına taktığında algılamama falan oluyormuş böyle saçma hiçbir kusur yok. Durumun varsa ve kullanacaksan orijinal al tabii.

Çizim yapmayacağım. En baba pdf üzerinde soruyu çözeceğim kalem ile. Tamamıyla ders için alacağım. Kaleme gerek var mı onu da bilmiyorum ama 2k vermeyi pek de istemiyorum.
Aliexpress üzerinden az biraz kalitesi olan vergi dahil 350-400e gelen kalemlerden alabilirsin fazlasıyla yeter. Marka olarak Goodojoq falan bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl 9 hocam? 12k Apple'de.

Aliexpress üzerinden az biraz kalitesi olan vergi dahil 350-400e gelen kalemlerden alabilirsin fazlasıyla yeter. Marka olarak Goodojoq falan bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal midir bu satıcıda?

Apple yetkili satıcısı birçok yerde şubesi falan da var güvenilir yani. Ama istersen 200TL farkla MediaMarkt veya Vatan dan da alabilirsin onlar da 9K ya satıyor.
Apple'de 12k olan ürünü 8.5 satıyorlar. Yenilenmiş ürün falan mı bunlar yoksa 0 mı?

İpad iyidir ama o ekranı istemedim ben. Geçen yılda aynı çelişkideydim 11aldım. İlk bi çizdim oynadım filan şimdi genel anlamda internette gezmek ve video film müzik için kullanıyorum. Bi yılı geöti sanırım hala canavar gibi. Kırıp dökmedikçe bence ömrü bi 3-4 sene daha var. Bu devirde 120hz altı alonmaz. Dümdüz menüde gezseniz bile farkediyor. Klavyesi olmasıda çok iyi not alırken yazarken çok rahatlık

konuyla ilgilenenler hangi modeli aldınız? memnunmusunuz, fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,425
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri