Neler Yeni

Öneri Huawei matepad 11.5 vs İpad 9.nesil

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Uzun ömür ve kalite istiyorsan ipada bakacaksın. Hem ipad 8.nesil hem ipad mini 6 aktif kullanan biri olarak kusursuz diyebilirim. 60 hz 120 hz falan bunlar not alırken video alırken takılacak detaylar değil oyun da oynamıyorsun nasıl olsa.
Kalem kullanıyor musun?

şahin doğan

80+ Platinum
9. Nesil daha mantıklı. Matepad 11 2-3 yıl götürür.

Bor4

80+ Bronze
ipad 9 matepad 11.5 den iyi matepad air alırsan çok daha iyi oluyor ipad 9 dan

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ahmet Yıldırım
Konu açılmışken ben de sorayım s7 fe'yi neden kimse konuşmuyor? Güzel bir tablet. Huaweinin google servisleri çok can sıkıcı. Ipad güzel fakat kalemi ayrı almak lazım o da pahalı. Ben s7 fe almayı düşünüyorum. Ama kimsenin bahsetmemesi can sıkıyor. 4 yıl götürmesi lazı.

serwintes

80+ Gold
Uzun ömür ve kalite istiyorsan ipada bakacaksın. Hem ipad 8.nesil hem ipad mini 6 aktif kullanan biri olarak kusursuz diyebilirim. 60 hz 120 hz falan bunlar not alırken video alırken takılacak detaylar değil oyun da oynamıyorsun nasıl olsa.
nazil değil 120hz gayet önemli bana 60hz telefon alınca elime dönüyor gibi geliyor

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Evet ipad mini de kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka telefon ve bilgisayarda farkediyo tabi. Tablette de farkediyor ben farketmiyor demeidm fakat ders çalışıp not almak için gereksiz
Orijinal kalem mi kullanıyorsun?
Kalem için muadiller var mı kaliteli?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok kaliteli not alma aramıyorum.Tek kuşkum cihazın beni 2-3 sene götürüp götüremeyecek olması.Güncelleme kesiliyor diye duydum 2-3 sene devam eder mi güncelleme almaya
Kesinlikle eder. Şuan 5. nesilin desteği bile birkaç aya kesilecek, seneye 6 ve 7 kesilir sonraki seneye 8 ondan sonraki seneye anca sıra 9 da olur, yani Apple bir çılgınlık yapmazsa 3 seneden fazla zaman var 😀

Son düzenleme:

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ
Orijinal kalem mi kullanıyorsun?
Kalem için muadiller var mı kaliteli?
Orijinal kalem pozitif teknolojiden almıştım öğrenci indirimiyle bi kaç yüz tl ucuza geliyor. İnternette videolar var muadili kalemler diye bi ara çok bakmıştım ama hepsinin kötü yanları var diye en son paraya kıydım. İlla ki vardır iyi kalemler iyice araştırmanızı öneririm.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Orijinal kalem pozitif teknolojiden almıştım öğrenci indirimiyle bi kaç yüz TL ucuza geliyor. İnternette videolar var muadili kalemler diye bi ara çok bakmıştım ama hepsinin kötü yanları var diye en son paraya kıydım. İlla ki vardır iyi kalemler iyice araştırmanızı öneririm.
Orj olunca ne +'sı oluyor. İllede alayım mı yani?

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Amaç not almaksa Aliexpress deki en ucuz yan sanayiler bile yetiyor. Ama amaç çizim yapmaksa Apple Pencil o konuda yan sanayilere ek birçok ek özellik ve kolaylık sağlıyor. Çizim için orijinalden başkası düşünülmemeli.
Çizim yapmayacağım. En baba pdf üzerinde soruyu çözeceğim kalem ile. Tamamıyla ders için alacağım. Kaleme gerek var mı onu da bilmiyorum ama 2k vermeyi pek de istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,127
Üyeler
161,662
Son üye
Capicot
Top Bottom