🔥İndirim Huawei Matepad 11.5S Klavye+Kalem+Tablet 16.000TL Ön satışta!!!

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,272

aktif olarak kullandığım model kalitesi olsun donanımı olsun memnunum.
işlemcisini merak edenler snapdragon 7 gen4 ile benzer (daha yüksek ama aralarında çok fark yok)
google meselesi kolayça çözülebiliyor hiç sorun yaşamadım bir süredir kullanıyorum

İki üç ay önce 12-13 binden satılmış görünüyor akakçede. Zaten fiyat hiç uygun gelmedi.
Alınmaz bu fiyattan. Laptop parası.
4-5 aydır ben takip ediyorum oradaki veriler yanıltıcı sebebi mesela satıcı klavye ve kalemsiz satışa koyuyor akakçe bunu tek bi veride topluyor.

avantajı klavye ve kalem bu ikisi 6000-7000TL ediyor zaten.

ve laptopla karşılaştırmışsınız ikisi çok farklı şeyler.

işlemcisini merak edenler snapdragon 7 gen4 ile benzer (daha yüksek ama aralarında çok fark yok)
google meselesi kolayça çözülebiliyor hiç sorun yaşamadım bir süredir kullanıyorum
daha önce çıkmış bir model nasıl ön satış olarak tekrar piyasaya çıkabiliyor anlamadım.

daha önce çıkmış bir model nasıl ön satış olarak tekrar piyasaya çıkabiliyor anlamadım.
Sanırım kalem klavye tablet kampanyası için ön satış yapıyorlar çünkü bu kampanyayı kaldırmışlardı.

gerçekten ön satışa anlam veremedim

17000 TL'ye bundan daha performanslı ve ekranı da kaliteli matebook laptoplar var. 8gb bu tablette yaptığınız her şeyi yapmanızı sağlar. Üstelik çok kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

17000 TL'ye bundan daha performanslı ve ekranı da kaliteli matebook laptoplar var. 8gb bu tablette yaptığınız her şeyi yapmanızı sağlar. Üstelik çok kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.
Onun ekranı dokunmatikmi ?
He bide kalemide varmıdır ?
merak ettiğimden ;)

Bu paraya 7 gen islemci alacaniza Lenovo Tabletlere bakin klavyeli kalemli tabletleri mevcut.....He aceleniz yoksada 11.11 indirimlerinde alirsiniz.
Premium ile 11.999 burada 4 bin tl kalem ve klavyeye vericekseniz oda sizin .......

Ekler

• 1000019594.webp
    1000019594.webp
    142.8 KB · Hit: 54
Son düzenleme:
Bu paraya 7 gen islemci alacaniza Lenovo Tabletlere bakin klavyeli kalemli tabletleri mevcut.....He aceleniz yoksada 11.11 indirimlerinde alirsiniz.
Premium ile 11.999 burada 4 bin tl kalem ve klavyeye vericekseniz oda sizin .......
4bin tl ye kalem klavye link atın sıcak fırsatlara koyayım.
bide konudaki tabletin işlemcisi kirin 9000WL , 7 gen 4 ten iyi performans veriyor ve zaten huawei işlemcisinde iddialı değil(ki kötü sayılmaz işlemcisi) bir cihazı sadece işlemci üzerinden değerlendiremeyiz.
bide lenovo tarafındaki tabletlerde değerlendirilebilir ama matepad lenovoya kalem konusunda 2-3 gömlek üstün lenovonun kalemi oyuncak gibi(ideatab pro modelini canlı incelemiştim).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,022
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri