şahin doğan
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben iade ettim.hocam üründen uan da memnun musunuz bende aldım da merak ediyorum
Ben iade ettim.hocam üründen uan da memnun musunuz bende aldım da merak ediyorum
neden hocamBen iade ettim.
Tablet benim için gereksiz bir araç gibi geldi. Birde AutoCad çalışmıyordu.neden hocam
anladım hocam bende belki iade ederim bilmiyorum da baya heveslenimnec alayım dedim olmadı bende iade ederim belkiTablet benim için gereksiz bir araç gibi geldi. Birde AutoCad çalışmıyordu.
bende iade ettim şimdi almadan önce çok hevesliydim ama harbi gerek yokmuş laptop daha mantıklı geldi. İade süreci hakkında detay paylaşabilir misiniz hocam talep oluşturdum mail bekliyorum şuanBen iade ettim.
ben tabletteki etiketleri de sökmüştüm klavyedeki fln sorun olur mu. Tabletin arkasında ki seri numarasının olduğu sticker duruyor ama onu ellemedimbende iade ettim şimdi almadan önce çok hevesliydim ama harbi gerek yokmuş laptop daha mantıklı geldi. İade süreci hakkında detay paylaşabilir misiniz hocam talep oluşturdum mail bekliyorum şuan
Bana mail gelmedi. Bir sonraki gün aradım aradıktan 5 dk sonra biri aradı iptal etmemek için ikna vs etmeye çalıştı sonra kargo kodu verdi.bende iade ettim şimdi almadan önce çok hevesliydim ama harbi gerek yokmuş laptop daha mantıklı geldi. İade süreci hakkında detay paylaşabilir misiniz hocam talep oluşturdum mail bekliyorum şuan
ben direkt siteden yaptım sanırım siz kutuda yazan numarayı aramışsınızBana mail gelmedi. Bir sonraki gün aradım aradıktan 5 dk sonra biri aradı iptal etmemek için ikna vs etmeye çalıştı sonra kargo kodu verdi.
Hayır. Siteden yaptım dönüş olmayınca aradım.ben direkt siteden yaptım sanırım siz kutuda yazan numarayı aramışsınız
anladım hocam teşekkürler bende 1 2 gün bekliyim olmadı arayımHayır. Siteden yaptım dönüş olmayınca aradım.
hocam, bugün aradılar beni aynı dediğiniz gibi iadeyi iptal etmem için ısrar ettiler 400 tl çek vs önerdiler en sonu vazgeçti adam biraz üzücü oldu o da aldım iade kodunu. Ürünü nasıl geri göndermem gerekiyor üzerine bi şey yapıştırmam vs lazım mı yoksa iade kodu ile geri yollasam yetiyor mu onu tam anlamadım.Hayır. Siteden yaptım dönüş olmayınca aradım.
Bana 800 TL teklif etmişlerdihocam, bugün aradılar beni aynı dediğiniz gibi iadeyi iptal etmem için ısrar ettiler 400 TL çek vs önerdiler en sonu vazgeçti adam biraz üzücü oldu o da aldım iade kodunu. Ürünü nasıl geri göndermem gerekiyor üzerine bi şey yapıştırmam vs lazım mı yoksa iade kodu ile geri yollasam yetiyor mu onu tam anlamadım.
cimri huawei... Teşekkür ederim hocam öyle yapayım o halde zaten yurtiçi barkod yapıştırıyorduBana 800 TL teklif etmişlerdi
Direk kargo kodu ile gönderebiliyorsun.
Ben cuma kargoya verdim, pazartesi ellerine ulaştı ve aynı gün onayladılar. Çarşamba veya perşembede para gelmişti.cimri huawei... Teşekkür ederim hocam öyle yapayım o halde zaten yurtiçi barkod yapıştırıyordu
iadeniz ne kadar sürede onaylandı bu arada?